Açıkçası ben bu arkadaşın troll olduğunu düşünüyorum önceki açtığı konudan yola çıkarak.
Önceki açtığım konuyla alakası var. Çünkü ben kimi kıskanırsam başına kötü bir şey geliyor ve ardından benim de başıma bir olay geliyor. Onun için çok da süper güç değil. Gülü seven dikenine katlanır misali.
Malum kişinin ölmesini iste , gerçekleşirse inanırım.
Arkadaşlar ben çok garip bir insanım. İlk olarak ben bundan çok önce Python Java JavaScript HTML CSS C C++ C+ webdesignerlik ve grafik tasarımla uğraşan bir insandım. 12 yaşlarım falandı. 13 yaşındayken benim babaannem bana bir dua okudu. Bende çok nazar var diye. O günden sonra çok garip şeyler olmaya başladı. Ben ne istersem oluyor. Ciddiyim. Ben bir yere bir gruba katılıyorum. O grubun en eskileri grubtan ayrılıyor. Ve genellikle kıskandığım insanlar. Oyun sunuculuranın en eski insanları ben kıskandığım zaman banlanıyor hayatları ters gidiyor. Bu ille sanal alem değil gerçek hayatta da böyle oluyor. Bu zamana kadar kimi kıskandıysam başına kötü bir şey gelip tepetaklak oluyor hayatı. Arkadaşlar bana ne oluyor açıklamasını yapabilen var mı?
Süper güç dediğin bu değil zaten. Hatta kelime anlamları bile örtüşmüyorÖnceki açtığım konuyla alakası var. Çünkü ben kimi kıskanırsam başına kötü bir şey geliyor ve ardından benim de başıma bir olay geliyor. Onun için çok da süper güç değil. Gülü seven dikenine katlanır misali.
Sadece şans. Şansın ne zaman başlayıp-biteceğini bilemezsin ki anlattığın durumlar da enteresan bir şey göremedim![]()
Sadece şans…Önceki açtığım konuyla alakası var. Çünkü ben kimi kıskanırsam başına kötü bir şey geliyor ve ardından benim de başıma bir olay geliyor. Onun için çok da süper güç değil. Gülü seven dikenine katlanır misali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.