"Süper hackerim, bilgisayarına RAT attım" diyen biri ciddi midir?

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. "süper hackerim bilgisayarına RAT attım" diyen biri ciddi midir? Beni zorbalayan anonim trollerden biri, bugün YouTube kanalıma bu tarz bir yorum atmıştı ama yorumu sinirlenip silmiştim. "ben süper hackerim, anakartına RAT attım, telefonunu ve bilgisayarını izliyorum ve öyle basit formatla kurtulamazsın" demişti. Ancak ben hiç öyle kişilerde program vb indirmedim, genelde indirmem. Nasıl atacak ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Tamamen sizi korkutma amacıyla yazılmış bir yorum olduğunu düşünüyorum. Uzaktan Erişim Truva Atı (RAT), saldırganların bir kullanıcının sistemine tam erişim elde etmek için kullandığı bir araçtır. Yorumu yazan şahısın gönderdiği herhangi bir bağlantıya tıklamadıysanız veya bir indirme yapmadıysanız sıkıntı teşkil edecek bir durum yoktur.

Bilmediğin bir dosya indirmediğine göre, karşı tarafın bariz bir şekilde yalan söylediği anlaşılıyor.

Merhaba. "süper hackerim bilgisayarına RAT attım" diyen biri ciddi midir? Beni zorbalayan anonim trollerden biri, bugün YouTube kanalıma bu tarz bir yorum atmıştı ama yorumu sinirlenip silmiştim. "ben süper hackerim, anakartına RAT attım, telefonunu ve bilgisayarını izliyorum ve öyle basit formatla kurtulamazsın" demişti. Ancak ben hiç öyle kişilerde program vb indirmedim, genelde indirmem. Nasıl atacak ki?

Anakarta RAT öyle basit atılmıyor. :) Dikkate almayın.

Sıkıntı olmaz, size bir şey yapamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı