Bu sene Süper Lig şampiyonu kim olur?

Eh zaten söyledin kendin de? Buz gibi golümüze verilen yanlış kararı destekleyip, hakem hatası yok diyorsun. Galatasaray düşmanı olduğun belli.

Hayır, haklı maklı sebepleri yok. Haklı sebeplerinin olması için, Galatasaraylı yöneticinin rakip camianın baş yöneticilerinden birinin hayatını tehdit etmesi gerekir, boş stada girip ekmek peşinde koşan stat görevlilerine zulüm yapmaları gerekir. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü çirkeflik, magandalık yaparlarsa haklı sebepleri olur. Sportmenlik çizgisinden çıkmayan bir kulübe hiç kimsenin düşman olmaya hakkı yoktur.
Haklı sebeplerini yukarıda açıkladım. Dediğim gibi pozisyon faul, gol kararı doğru. Bunda düşmanlık gösteren bir şey yok. Bu saçma mantığına göre maç hakemi ve VAR hakemi de Galatasaray düşmanı oluyor. 😃 17/18 şampiyonluğunu Beşiktaş derbisinde Bülent Yıldırım sayesinde kazanan bir camiasınız, 1-3 yerine 1-2 kazandığınız maçtaki iptal kararının doğru olduğu pozisyona bu kadar diretmek de ilginçmiş. Geçen sezon 1-1 biten Pendik maçında içeriden gelen topumuza aut dendi gol iptal oldu, bu kadar konuşmadık.

Bu mesajımdan fanatik olduğumu nasıl çıkarabildin merakla cevabını bekliyorum. Ve hayır, gayet kabul edilebilir sebepler sunmamışsın. Bir gün yaptığın varsayımla uzaktan yakından alakası olmayan bir metinden o varsayımı çıkartıp karşındakini aşağılamaya çalışmaman gerektiğini anlayacak kapasiteye sahip olursun umarım.
Fanatik olmayan insan evladı burada ona buna şaibeli şampiyonluk diye saydırıp durmaz, bu bir. İkinci olarak kimseyi aşağıladığım yok, sadece iyi niyetle fanatiklikten kurtulursun temennisinde bulunuyorum. Ha sen bunu aşağılama olarak görüyorsan hayatında sürekli aşağılanmış olacaksın ki bunu da aşağılama olarak algılıyorsun. Ona benim yapabileceğim bir şey yok maalesef, sana hayatta başarılar.

Fanatik olmayan insan evladı burada ona buna şaibeli şampiyonluk diye saydırıp durmaz, bu bir. İkinci olarak kimseyi aşağıladığım yok, sadece iyi niyetle fanatiklikten kurtulursun temennisinde bulunuyorum. Ha sen bunu aşağılama olarak görüyorsan hayatında sürekli aşağılanmış olacaksın ki bunu da aşağılama olarak algılıyorsun. Ona benim yapabileceğim bir şey yok maalesef, sana hayatta başarılar.
Şaibeli şampiyonluk diye saydırmıyorum, Galatasaray düşmanı konusunu açan ben değilim zaten, bir faul pozisyonunda fikrimi belirttim diye Galatasaray düşmanı oluyorsam fanatik olan ben değil o arkadaştır. “Kapasiteye ulaşırsın” demek bir aşağılamadır, Türkçe dersi verdirtme kendine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı