Süper set yapılmalı mı?

TexFool

Hectopat
Daha fazla  
Push pull leg ile upper loweri beraber yapıyorum. Pull günü kol antrenmanım barbell curl incline dumbbell curl ve hammer curl yapıyroum ama hammer ile incline ı süper set seklinde yapıyorum. Bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor. Süper set yapmalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Push pull leg ile upper loweri beraber yapıyorum. Pull günü kol antrenmanım barbell curl incline dumbbell curl ve hammer curl yapıyroum ama hammer ile incline ı süper set seklinde yapıyorum. Bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor. Süper set yapmalı mıyım?

Süper set gereksiz. Eğer setten sonra diğer sete anında girebiliyorsan yeterince yormuyorsundur kendini.

1. hareket: Barbell curl (bütün biceps için temel, birleşik hareket) - 3-4 set X 8-12 tekrar2. hareket: Incline dumbbell curl (uzun baş için izole, esneme vurgulu) - 3 set X 10-12 tekrar (dinlenerek)3. hareket: Hammer curl (brachialis için) - 2-3 set X 10-15 tekrar (dinlenerek veya dropset/süper set olarak son hareket olarak yapılabilir)

Eğer zorladıktan sonra zorladığınız kaslarınızı 48 saat dinlendiriyorsanız süper set girin. Çünkü zorlayınca ve sağlam beslenince kas kütlesi yaparsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı