Süperonline Fiber vs Uydunet Fiber

Katılım
27 Ocak 2016
Mesajlar
379
Yer
Samsun
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Konuyu umarım doğru yere kurmuşumdur. Mahallemiz yeni ve Uydunet fiberi döşedi. Turkcell de döşeyecek arayıp sordum. Sizce hangisi gerçek fiber ? Uydunet Türk Telekom'un altyapısına falan bağlanıyor diye gördüm ama onlar da eski konular. Uydunet'in kampanyaları baya iyi ama gerçek fiber değilse almam. Sizce hangi sağlayıcıdan internet almalıyım ?
 
3 Senedir uydunet kullanıyorum. Fiber perfonmansı olsun, fiyatları olsun vede teknik desteği ile çok güzel hizmet sunuyorlar. Tavsiyem Uydunet'ten yana.
 
Uydunet devletin ve ucuzluğu hasebiyle daha tercih edilesi
Devlet firmalarından alacaksan al, zira yan çizmiyorlar veya ''kem küm'' etmiyorlar.

Ayrıca UyduNet, altyapısı ayrı olduğu için daha stabil ve doğru internet verebilmekte. Üstelik müşteri hizmetleri daha iyi. (y)
 
Benim için önemli olan gerçek fiber olması. Uydunet Türk Telekom altyapısı kullanıyor diye duymuştum. En korkutuğum da o. Bizim burada Türk Telekom alt yapısı VDSL yani fiber değil. Ama bir yandan Türk Telekomun altyapısı kullanıyor ise neden kendi fiber hattını kazdı ? Kafamda deli sorular.

Ayrıca Uydunet Nitro diye bir şey var onda da alırsan hızın 100 Mbps'ye çıkartıyorlar 24 saat sürece. Türk Telekom Roket diye bir şey var hem ücretsiz ayda 1 kere yapabiliyorsun onda da 24 saat. Bence 100 Mbps'den üzeri paketlerini görmedim VDSL altyapıya sahip herhalde Süperonline seçeceğim büyük ihtimal.

Konuyu hortlatmak gibi olmasın Uydunet fiber kullanıyor Süperonline'de ama kararsızım derken Süperonline'de upload kotasını duyunca Uydunet'e yöneldim.
 
Superonline kullanıyorum; Müşteri hizmetleri bir iyi, bir kötü. Çoğu yardımcı olamıyor bile, hepsinin bilgi sahibi olduğunu düşünmek bile delilik. Ağızları iyi laf yapıyor ve geçiştiriyorlar. En iyi yaptıkları bu bence. Fiber diyorlar ama hiç bir ilerleme yok. Sadece yeni binalara yapıyorlarmış.

- Uydunet sanırım her binaya alt yapı kuruyor. 1 sene önce bizim binaya da kurdular. 4 ay sonra superonline sözleşmem bitiyor. Uydunet geçeceğim. Tavsiye edeceğim bir paket ;
Uydunet - turksatuydunet.com | Konuşturan HD ve Sınırsız Kampanyası

Teknopat da uydunet kullanıyormuş.
 
X markası Y markasının altyapısını kullanıyor olayları ADSL'de gerçekli. Fiberde bilinen Uydunet, Turkcell, TTNet gibi firmalar kendi altyapısını kullanıyor. Yani Uydunet'den de alsanız Turkcell'den de alsanız gerçek fiber altyapısı olacak. Hangisinin sunduğu paketler size daha uygunsa ona göre tercih yapabilirsiniz, ikisi de iyi firma.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı