Şüpheli olaylar için sanal makine kurmak

Bende diyorum ki bulaşmaz diyorum anlamıyor musun kardeşim.

Hemen konuyu neden değiştiriyorsunuz? Ben size bulaşmaz cevabınıza yanıt vermiyorum ki? Arkadaş böyle bir yorum yazmış,

1647355291532.png

Sizde cevap olarak bunu yazmışsınız.

1647355312967.png

PC ile ana sistem aynı şey?
Bu arada VirtualBox yapacağım, diğeri paralı.

Bulaşan virüs görmedim şu ana kadar. Çok sayıda güçlü virüs denedim. (Ör, Petya, Wannacry) Sanal makineler arasında bulaşabildiğini gördüm ama ana makineye bulaşmadı. Not: Hiç AV kullanmıyorum Defender kapalı.

Hemen konuyu neden değiştiriyorsunuz? Ben size bulaşmaz cevabınıza yanıt vermiyorum ki? Arkadaş böyle bir yorum yazmış,

Eki Görüntüle 1332774

Sizde cevap olarak bunu yazmışsınız.

Eki Görüntüle 1332775

PC ile ana sistem aynı şey?

Bulaşan virüs görmedim şu ana kadar. Çok sayıda güçlü virüs denedim. (Ör, Petya, Wannacry) Sanal makineler arasında bulaşabildiğini gördüm ama ana makineye bulaşmadı. Not: Hiç AV kullanmıyorum Defender kapalı.

Konuyu değiştirdiğim yok ilk attığım mesajı bir oku beyinini 5 dk lığına dinlendir köşeye geç çömelme pozisyonunda bir düşün öyle cevap ver.

Konuyu değiştirdiğim yok ilk attığım mesajı bir oku beyinini 5 dk lığına dinlendir köşeye geç çömelme pozisyonunda bir düşün öyle cevap ver.

İlk yazdığınız yoruma herhangi bir olumsuz veya olumlu tepkim bulunmuyor. Saygı çerçevesini aşmayalım, teşekkürler.

Selam, şüpheli linkler ve dosyalar için Windows 10 sanal makinesi kuracağım. Pano ve klasör paylaşımını kapatırsam ve antivirüs kurarsam tehditleri engellemiş olur muyum? Ana bilgisayarıma bulaşmasını istemiyorum. VMware workstation kullanacağım. İnterneti açık tutacağım mecburen.

Zararlı ana makineye bulaşabilir ana makineye internetti ve disk ayarlarını ayarlamanız lazım.

İlk yazdığınız yoruma herhangi bir olumsuz veya olumlu tepkim bulunmuyor. Saygı çerçevesini aşmayalım, teşekkürler.

Bende öyle demek istiyorum. Ana sistem dediğimiz Windows'tan bahsediyoruz fiziksel olarak HDD'ye kurulan Windows'tan. Diğer türlüde sanal sistemden bahsediyoruz. Sana sistemden fiziksel Windows'a virüs bulaşırmı diyor arkadaşımız. Ana sistem olarak isimlendirmiş bizde öyle cevap veriyoruz. Sen bunu anlamadın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı