Sürat Kargo güvenilir mi?

Şu anda benim sorun yaşamadığım tek kargo şirketi Hepsiexpress. Sipariş verdim ertesi gün sabahın köründe geldi adamlar helal olsun valla. Birkaç sipariş verdim hepsi erken saatlerde geldi. İade etmek istedim adamlar kapıma kadar geldiler iade almak için. Böyle birşey daha önce hiçbir kargo firmasında görmedim.

Sürat Kargo'ya verilen kargom kayıplara karıştı, 2 gündür bulunduğum mahalledeki kargo evime gelemiyor bir türlü. Yarın gideceğim şubeye, kayıp mı ettiler öğreneceğim.

Geçen gün arkadaşımın kargosu vardı. Getirmeyi bırak şubeye gidince orada bulmaktan aciz durumdalar. İnsanları işinden gücünden ediyorlar. Arasanız telefonlara çıkmazlar. Takipten kontrol etseniz orası bir garip anlamsızlık. Şubeye gitsem mi diye düşünseniz ya siz evde yokken gelirlerse diye düşünüp düşünüp duruyorsunuz işte.

Artık kargonun geç gelmesinden değil bu tarz şeylerden rahatsız oluyoruz. Yoğundurlar, eleman azdır eyvallah 1 hatta 2 gün sonra getirirsin anlarım ama böyle olunca tabi insan rahatsız oluyor.

İşin daha da kötüsü böyle olmasına rağmen halen çalışılıyor olması. Tamam muhtemelen en ucuz kargo şirketi bile olabilir şirketler bu yüzden tercih ediyor olmalı. O zaman seçenek koy birkaç lira fazla ödeme iste biz de başka kargo seçelim.

Ne için hocam anlamadım :) bütün şubeler için mi diyorsunuz ? :)
Her kargo firması birbirinin aynısı diyorum. Aynı haltın laciverti yani hocam. Sorunsuz herkesin memnun olduğu bir kargo firması yok.
Bu video bir örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hepsiburada üzerinden Xiaomi Mi band 4 aldım sürat kargo ile geldi yaklaşık 2 gün içinde geldi ve ben şubeye gidip aldım herhangi bir sorun yoktu

Hepsiburada üzerinden Xiaomi Mi band 4 aldım sürat kargo ile geldi yaklaşık 2 gün içinde geldi ve ben şubeye gidip aldım herhangi bir sorun yoktu
Hep başka insanlara denk geliyor valla bu sorunlar. Bize denk gelmiyor biz çok şanslıyız sanırım. Sürat, aras, yurtiçi hepsiyle kargo aldım ama çok bir sorun yaşamadım. Yurtiçi ilallah ettirdi 4-5 günde geldi kargo.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı