Sürat Kargo, kargom yaklaşık 4 saattir dağıtımda

iErenVortex

Hectopat
Katılım
28 Kasım 2019
Mesajlar
341
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 9400F - ASUS Rog Strix GTX 1050 Ti - 8x2GB DDR4 2667 MHz Ram - 240GB SSD 300GB HDD
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben 10 Kasım'da kulaklık sipariş verdim; 14 Kasım'da kargoya verildi. Sürat Kargo ile gelecekmiş ki gelmez olaymış. Tam 4 saattir kargo dağıtımda ve hala kargom gelmedi. Mail atıyorum, cevap yok. Arıyorum, hiçbir şey demiyorlar. Ne olur yardım edin. Eğer devam ederse şikayet etmeyi düşünüyorum. Sizce bekleyeyim mi kargoyu yoksa iptal edeyim mi? Ne yapacağımı şaşırdım. Ne olur yardım edin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kargonun size münhasıran çalışmadığının farkındasınız değil mi? Adı üstünde kargo, kurye değil. Sizinle birlikte belki de onlarca kişiye hizmet veriyorlar aynı dağıtım içinde. Sıranız gelince size de gelecekler ne bu telaş?
 
Hocam dağıtıma çıktığı anda şıp diye tüm kargolar dağıtılmıyor. Ellerinde mahallesine göre bir rota var ve bu rota üzerinde gidiyorlar daha size gelmemiştir dert etmeyin. Bizim sabah 9'da dağıtıma çıkmıştı 4'te gelmişti.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı