Sürat Kargo kargomu kaybetti

Hayır, İstanbuldayım.

Kargo'nun çıkış ili ve varış ili neresi?

Kargonuz direk sizin varış ilinize gelmesi lazım. Ortalıkta dolaşıyorsa, müşteri hizmetlerini arayın. Aciliyet cart curt zort diyorsa, biraz uğraştıracaklar. Ama dün aciliyet açtım, bugün yine ilimdeki aktarmaya ulaşmış. 1 günden bir şey olmaz deyip geçeceğim ama, bu olaydan pek memnun değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kargo'nun çıkış ili ve varış ili neresi?

Kargonuz direk sizin varış ilinize gelmesi lazım. Ortalıkta dolaşıyorsa, müşteri hizmetlerini arayın. Aciliyet cart curt zort diyorsa, biraz uğraştıracaklar. Ama dün aciliyet açtım, bugün yine ilimdeki aktarmaya ulaşmış. 1 günden bir şey olmaz deyip geçeceğim ama, bu olaydan pek memnun değilim.
10dk önce kargo şubeye ulaştı. Planlanan teslim tarihi bugün olduğu için 1 ya da 2 saate dağıtıma çıakcağını düşünüyorum.

Trendyol'dan bir tripod almıştım. Geliş ili İstanbul, varış ili Adana'ydı. Dün Adana aktarmada olan kargom, bugün çayırova aktarma denilen Kocaeli iline gitmiş. Çıkış şubesine ulaşıyorum, adamların zerre şeyinde değilim 10 dakika bekleyiş sonucu açmadılar. Varış şubesini de aradım zerre şeyinde olmadılar adamların 10 dakika bekleyiş sonucu açmadılar. En son çare müşteri hizmetlerini aradım, tam tamına 18 dakika bekleyiş sonucu telefonu açtılar. Bana kargomun Adana yerine Kocaeli'nin aktarmasına gittiğini söylediler, ve aciliyet ilettiğini belirttiler. Yani sonuç olarak kargomu başka ile gönderip, kargomu kaybettiler. Sürat Kargo'dan bunu beklemezdim, arada bir olsa bile insanı mağdur edemezsiniz. Sürat Kargo'yu Tier List'ten E kademesine attım. Siz siz olun, bireysel bir ürün gönderecekseniz, Sürat Kargo'yu tercih etmeyin.

Aynısı bendede oldu Eylül ayinda 21k lik alışveriş yaptım adamlar hepsini Aksaray aktarmada caldirmismi kaybolmu bilen yok daha 1 ay önce parasını verdiler sürat kargo rezalettir

Trendyol'dan bir tripod almıştım. Geliş ili İstanbul, varış ili Adana'ydı. Dün Adana aktarmada olan kargom, bugün çayırova aktarma denilen Kocaeli iline gitmiş. Çıkış şubesine ulaşıyorum, adamların zerre şeyinde değilim 10 dakika bekleyiş sonucu açmadılar. Varış şubesini de aradım zerre şeyinde olmadılar adamların 10 dakika bekleyiş sonucu açmadılar. En son çare müşteri hizmetlerini aradım, tam tamına 18 dakika bekleyiş sonucu telefonu açtılar. Bana kargomun Adana yerine Kocaeli'nin aktarmasına gittiğini söylediler, ve aciliyet ilettiğini belirttiler. Yani sonuç olarak kargomu başka ile gönderip, kargomu kaybettiler. Sürat Kargo'dan bunu beklemezdim, arada bir olsa bile insanı mağdur edemezsiniz. Sürat Kargo'yu Tier List'ten E kademesine attım. Siz siz olun, bireysel bir ürün gönderecekseniz, Sürat Kargo'yu tercih etmeyin.

Yanlış kişiye teslimat şikayetinde bulunun müşteri temsilcisini arayarak. Süreç biraz uzar ama ücret iadesi alırsınız.

Pazartesi günü siparişim kargoya verildi Trendyol'dan almıştım Sürat Kargo ile geliyor ama daha yolda gözüküyor 3 gündür yolda 4.gün olacak bu kargo firmaları yüzünden trendyoku eledim daha alışveriş yapmam Hepsiburada HepsiJet ve Amazon kolay gelsin 1 tane.

Bizim de bir kere kargoyu düşürmüş kargocu Sürat Kargo'yu galiba. Bulan kişi birkaç sokak ötede bakkal sahibiymiş üzerindeki numaradan aramış. Sandalet almıştık ucuz bir şeydi ama pahalı telefon falan da olabilirdi ve bulan kişi ahlaklı biri olmasaydı cebine atar devam ederdi yoluna üstüne üstlük ses çıkarmadık akşama doğru baktık kargo teslim edildi yazıyordu sitesinde. Olmayan kargoyu nasıl teslim ediyorlar. Üstlerine gidecektik ama kargocuyu işten atarlar falan diye vazgeçtik bir şey demedik.

Son düzenleme:

Sürat Kargo "Geldik yoktunuz" kralı hocam kesin evde yoktunuz geri dönüyo şimdi falan derler, bir daha tercih etmenizi önermem.

Pp ile uyumu

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-04-21-09-12-04-375_com.miui.home.png
    Screenshot_2023-04-21-09-12-04-375_com.miui.home.png
    109 KB · Görüntüleme: 51
Yanlış kişiye teslimat şikayetinde bulunun müşteri temsilcisini arayarak. Süreç biraz uzar ama ücret iadesi alırsınız.
Hocam kaybolduğu gün müşteri hizmetlerini aradım, aciliyet kaydı oluşturduk felan dediler. Dedikten bir gün geçti kargom dağıtıma çıktı ve bana ulaştı. Böyle bir şey yine de hoş değildi, ama sonuç itibariyle çözüldü.

Sürat Kargo "Geldik yoktunuz" kralı hocam kesin evde yoktunuz geri dönüyo şimdi falan derler, bir daha tercih etmenizi önermem.
Zaten ben tercih etmedim ki, satıcı kargoya verdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı