Sürat Kargo kargoyu getirmiyor

boci

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 15 gün önce internetten bir ürün aldım, ve 3 günde Mersin'e geldi. Fakat orada yaklaşık 10 gün bekledi. Sürekli kurye dağıtımda diyordu müşteri temsilcisini aradığımda kargonun nerede olduğunu şubedeyse gelip alacağımı söyledim. Müşteri temsilcide kargonun şubede olduğunu söyledi. Fakat benim gidecek zamanım olmadı. Aradıktan 3 gün sonra Hepsiburada tarafından mesaj atıldı para iadesi yapılacak diye. Bu arada sokak numarası 2 ile başlıyor fakat ben 1 yazmışım oraya. Kargomun bana gelmesi için ne yapabilirim?

Yaklaşık 15 gün önce internetten bir ürün aldım, ve 3 günde Mersin'e geldi. Fakat orada yaklaşık 10 gün bekledi. Sürekli kurye dağıtımda diyordu müşteri temsilcisini aradığımda kargonun nerede olduğunu şubedeyse gelip alacağımı söyledim. Müşteri temsilcide kargonun şubede olduğunu söyledi. Fakat benim gidecek zamanım olmadı. Aradıktan 3 gün sonra Hepsiburada tarafından mesaj atıldı para iadesi yapılacak diye. Bu arada sokak numarası 2 ile başlıyor fakat ben 1 yazmışım oraya. Kargomun bana gelmesi için ne yapabilirim?

İade etmişler yanlış adres demek ki.

Siz kendinizin alacağınızı söyledikten sonra belki de size gelecek dağıtıma çıkmasını engellediniz. Sizde gelip almayınca kargo geri yollayabiliyorsa geri yollamış olabilir.

Zonguldakdada öyle koskoca Zonguldağa şubeden alın diyorlar bu sorun tüm Zonguldak'ta var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı