Sürekli artan CRC hataları ne yapılabilir?

destiel

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus Prime A520M-R
GPU: ASUS Dual RX 6600 V3
CPU: Ryzen 5 5600
Monitor: ViewSonic VX2479-HD-PRO
Netspeed hızımın 37 Mbps olduğunu, daha yüksek olduğu için böyle olduğunu söylese de daha önce bundan daha yüksek hızı Millenicom ile kullandım ve sorun yaşamadım. Ev müstakil, direkten gelen kablo ile ilk 2014 yılında internet bağlatmıştık. Bundan bir önceki sefer de 2022 yılında bağlatmıştım. Araştırdığımda modemden de olabileceğini okudum.
Archer VR300 kullanıyorum, modemden olabilir mi bu durum?

1741558023401.png

Margin değerleriniz sınırın üstünde. Aslında sorun çıkarmamalı ancak kutudan daireye gelen kabloyu kontrol ettirmekte fayda var. Eğer ki ek varsa bu ek direkt kaldırılmalı ve doğrudan tek kablo çekilmeli. Ona rağmen hala CRC varsa modem değiştirilebilir. Bu modemin işlemcisini tam bilmesem de en azından Broadcom bir modem kullanılabilir. Yine olmuyorsa hız düşümünden başka yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.

Ben de bir bende oluyor sanıyordum. Şu an için biraz da olsa düzelmiş durumda fakat 1 hafta öncesine kadar milyonlarca CRC vardı. Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü hocam?
Bu arada ben de Archer VR300 kullanıyorum.

Margin değerleriniz sınırın üstünde. Aslında sorun çıkarmamalı ancak kutudan daireye gelen kabloyu kontrol ettirmekte fayda var. Eğer ki ek varsa bu ek direkt kaldırılmalı ve doğrudan tek kablo çekilmeli. Ona rağmen hala CRC varsa modem değiştirilebilir. Bu modemin işlemcisini tam bilmesem de en azından Broadcom bir modem kullanılabilir. Yine olmuyorsa hız düşümünden başka yapılabilecek pek bir şey kalmıyor.
Direkten eve gelen kablo dsl kablosuna ek ile bağlı o da modeme bağlı

Ben de bir bende oluyor sanıyordum. Şu an için biraz da olsa düzelmiş durumda fakat 1 hafta öncesine kadar milyonlarca CRC vardı. Müşteri hizmetleri ile görüştünüz mü hocam?
Bu arada ben de Archer VR300 kullanıyorum.
arayüzden ss atabilir misiniz müşteri hizmetleri ile sayısız kez konuştum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı