Sürekli dolandırıcı maili alıyorum

Janpardayan

Centipat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
142
Beğeniler
50
Merhabalar merak ettiğim olay şu bu adam benim mail adresimi nereden buldu hadi ben dikkatli bir kullanıcıyım aynı zamanda Netflix'te kullanmıyorum bu dikkatsiz bir insan olsa bunu dümdüz yer bu maillere karşı ne yapabilirim?

Screenshot_20201002-000440.png
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20201002-000950.png
    Screenshot_20201002-000950.png
    56,6 KB · Görüntüleme: 59

aliwild517

Decipat
Katılım
25 Aralık 2018
Mesajlar
512
Çözümler
4
Beğeniler
335
Bende haftada 2-3 tane böyle mail alıyorum ne yazık ki bir çözüm yolu bulamadım.
 

Nâhri

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2018
Mesajlar
1.579
Çözümler
5
Beğeniler
1.143
Her gün milyon tane saçma sapan sitelerden kupon, dolar veya hediye kazandığımı söyleyen mailler alıyorum. Sağ tık yapıp gereksiz olarak işaretle derseniz aynı adresten tekrar mail atılırsa gereksiz klasörüne düşer. Bu işlemi hiçbirini açmadan yapmanızı öneririm.
 

Hiken

Nanopat
Katılım
7 Ağustos 2020
Mesajlar
316
Beğeniler
215
Bunların iTunes vs. versiyonları da var. Mail yazmıştım Apple'a bakın markanızın adı kirlenebilir diye. İpleyen olmadı supporttan. Hadi lan dünyanın en büyüğüyüz biz kim kirletecek dediler herhalde. Legal olarak da sorumluluk dolandırılana kalıyor bu durumlarda. En iyi yol mail değiştirmek ya da o maili kara listelemek.
 

yika38

Terapat
Katılım
17 Eylül 2017
Mesajlar
6.369
Çözümler
100
Beğeniler
7.612
Yer
Kayseri
Aynı e-postalardan ben de alıyorum, aldığım gibi gereksiz kutusuna atıyorum.
Ekran görüntüsü 2020-10-02 002346.png


Netflix kullanıcısıyım ama hesabım benim e-posta adresime kayıtlı değil.

Bu arada, girdikleri isim mükemmelmiş. 😂 😂 N'nin altına ben de bir işaret koyarım, olur biter. Ne diyeyim bunlara? 🤣 🤣
 
Katılım
18 Ağustos 2014
Mesajlar
2.033
Çözümler
24
Beğeniler
2.130
Hangimiz almıyoruz ki? Mail servisleri bunlara bir çözüm bulmalı bence.
 

STR4NGE

Decipat
Katılım
4 Şubat 2020
Mesajlar
1.257
Çözümler
3
Beğeniler
750
Yer
Tekirdağ
Bir de Paypal mailleri var, bildiriyorum tekrar geliyor 😒
 
KS
Janpardayan

Janpardayan

Centipat
Katılım
10 Mart 2019
Mesajlar
142
Beğeniler
50
Her gün milyon tane saçma sapan sitelerden kupon, dolar veya hediye kazandığımı söyleyen mailler alıyorum. Sağ tık yapıp gereksiz olarak işaretle derseniz aynı adresten tekrar mail atılırsa gereksiz klasörüne düşer. Bu işlemi hiçbirini açmadan yapmanızı öneririm.
Çok teşekkürler
Aynı e-postalardan ben de alıyorum, aldığım gibi gereksiz kutusuna atıyorum.
Eki Görüntüle 687721

Netflix kullanıcısıyım ama hesabım benim e-posta adresime kayıtlı değil.

Bu arada, girdikleri isim mükemmelmiş. 😂 😂 N'nin altına ben de bir işaret koyarım, olur biter. Ne diyeyim bunlara? 🤣 🤣

Yalnız değilmişim demek ki.
Bir de PayPal mailleri var, bildiriyorum tekrar geliyor 😒

Bana da geldi PayPal mailleri başta biraz tereddüt de kaldım sonra mail adresini görünce uyandım.
 
Son düzenleme:

Nâhri

Hectopat
Katılım
22 Kasım 2018
Mesajlar
1.579
Çözümler
5
Beğeniler
1.143
Aynı mailden az önce ben de aldım. :)
 



Yukarı