Sürekli erteleyen telefoncu güvenilir mi?

ciftcisami77

Decapat
Daha fazla  
Ben telefoncuya telefonumu vermiştim, açılma ekranına kadar geliyordu ondan sonra kapanıyordu. Telefonumu verdim tamire ondan sonra eski anakartı tamir edeceğim dedi. Ertesi gün anakartı yaptım deneyip vereceğim dedi. Ondan sonra ertesi gün tekrar gittim, açılıp kapanma yaptı tekrardan bakacağım dedi. Ertesi gün tekrar gittim bu anakarta düzen aldıramıyorum anakartı değiştireceğim dedi, ben de tamam dedim, ondan sonra ertesi gün yeni anakartı getirdim. Kamarası bozuk dedi bir tane daha anakart getirteceğim dedi.

Ertesi gün tekrar gittim bu sefer şarjı çabuk bitiyor bir tane daha anakart getirteceğim dedi, ertesi gün tekrar gittim, anakart çalışmadı dedi bir tane daha anakart getireceğim dedi ben de tamam dedim ertesi gün tekrar gittim bana yine anakart arızalı çalışmıyor dedi, ve en sonunda bana telefoncu telefonun eski anakartına düzen aldıramadım ve 5,10 tane bir sürü yeni anakart getirdim hiçbiri çalışmadı deyip iade yaptı, ben de iade aldım ondan sonra sadece kırık ekranlı tabletimi verdim, sadece ekranı değişecekti. Verdim ertesi gün gittim parça geldi deneyip vereceğim dedi, ben de tamam dedim. Ertesi gün gittim, tablete görüntü geliyor fakat dokunmatik arızalı bir tane daha dokunmatik getireceğim dedi. Ben de tamam dedim, ertesi gün tekrar gittim yeni dokunmatik geldi deneyip vereceğim dedi. Ertesi gün gittim yine arızalı dedi. Yine ekran getirteceğim dedi, ertesi gün gittiğimde ise ben bu tablete 5,10 tane ekran getirttim hepsi arızalı deyip iade etti. Ben bu tamirciye ne verdiysem şöyle sıkıntı çıktı, şöyle oldu, böyle oldu deyip telefonumu, tabletimi iade ediyor bu adam beni mı oyalıyor? Bu adam beni mi dolandırıyor? Fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka neden hep sürekli ayni adam?
Madem telefonda öyle yaptı baska bir tamirciye gitseydin hangi ilde oturuyorsun bilmiyorum ama bu devirde bu dediklerinin yapılması taş çatlasa 5 saat olsun.
Adam her seferinde bir şey demis. Bozuk demis madem bozuksa sen de diyeceksin. Ki tedarikcin bozuk mal gönderiyor o zaman sana alip çıkacaksın.

Kanka neden hep sürekli ayni adam?
Madem telefonda öyle yaptı baska bir tamirciye gitseydin hangi ilde oturuyorsun bilmiyorum ama bu devirde bu dediklerinin yapılması taş çatlasa 5 saat olsun.
Adam her seferinde bir şey demis. Bozuk demis madem bozuksa sen de diyeceksin. Ki tedarikcin bozuk mal gönderiyor o zaman sana alip çıkacaksın.
Bu adam telefonu yapmadığından mı böyle diyor yoksa parçalar arızalı olduğundan mı? Ben telefonumu,tabletimi geriye aldığımda hiç bişey olmamıştı,hiç değişen bişey olmamıştı üstündeki toz bile duruyordu.

Bu adam telefonu yapmadığından şöyle sıkıntı çıktı böyle sıkıntı çıktı diyerek bana bahane uyduruyor ve beni oyalıyor mu?

Yapamamış işte uyduruyor bir şeyler.
Peki telefon açılma ekranına kadar geliyor ondan sonra kapanıyor düzen alır mı bu telefon?

Telefonun düzen alması biraz bilgi ve işçilik gerektirir fakat ekran değişiminde yapamadım diyorsa kesin yapmıyordur ve bahane uyduruyordur yapmadığı için. Ekran değişimi ben kendim bile yaparım ya.

Ekran değişiminde bile adam bahane uyduruyor sadece tabletin ekranı değişecek ya.

Bu adamın benimle alıp veremediği bir şeyler var benim telefon tabletlerimi yapmıyor, sürekli bana bahane uyduruyor,her geldiğimde farklı bahane.

Bu adam telefonu yapmadığından mı böyle diyor yoksa parçalar arızalı olduğundan mı? Ben telefonumu, tabletimi geriye aldığımda hiçbir şey olmamıştı, hiç değişen bir şey olmamıştı üstündeki toz bile duruyordu.

Bu adam telefonu yapmadığından şöyle sıkıntı çıktı böyle sıkıntı çıktı diyerek bana bahane uyduruyor ve beni oyalıyor mu?

Hocam tavsiyem adamakıllı bir tamirciye göndermeniz her iki cihazıda. Böylelerine paranızı kaptırmayın pahalı olsun ama güzel işçilik olsun.

Hocam tavsiyem adamakıllı bir tamirciye göndermeniz her iki cihazıda. Böylelerine paranızı kaptırmayın pahalı olsun ama güzel işçilik olsun.
Tamam.

Tablet her türlü olur ona eminim ancak, telefon düzen alması mümkün mü ?Açılma ekranına kadar geliyor ondan sonra kapanıyor.

Bu telefonculara tamir konusunda güvenmek bence hata. Arızalı ve kaytarık iş yapıyorlar. En iyisi bir bilgisayarcıya götürün çoğu bilgisayarcı telefon tamirleri yapar olmadı teknik servise gönderin. Seçeceğiniz yerin yorumlarını da okuyabilirsiniz o zaman çok güzel olur.

Benim anlamadığım, aynı adama telefon vermişsiniz ve yapamamış. Aynı adama tekrardan neden tablet veriyorsunuz ki? Sanki dolandırılmayı hak etmişsiniz gibime geliyor. Telefoncu yapamadığı için sizi oyalamış, belki parça da çalmış olabilir, bilinemez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı