Hard diske zarar verir. Bilgisayarların yıpranmasına neden olur. İster SSD olsun ister HHD belli bir miktar okuma yazma ve silme oranı vardır.
Bu, mantıksız bir yaklaşım. Bu durumda kişi bilgisayarı hiç kullanmamalı. Format atma işlemi PC'de özel bir silme yapmaz. Normal bir silme komutu verir. O yüzden bu yaklaşımı gerici ve saçma buluyorum. Bunu savunanları da bakkal diye not ediyorum.Hard diske zarar verir. Bilgisayarların yıpranmasına neden olur. İster SSD olsun ister HHD belli bir miktar okuma yazma ve silme oranı vardır.
Bu arada bahsettiğin güncellemeyi yapmamanı tavsiye ederim. Problemli bir güncelleme olduğunu okudum. Stabil olmadan güncellemeleri kurmayı tercih etmiyorum.
Biz bilmiyoruz... Cahiliz. Arka planda özel bir komut seti var, diske o gönderiliyor... O da diskin ömrünü azaltıyor. Yersen.Format sırasında farklı türde yazma algoritması mı yapıyor harddiskler de haberimiz yok?
Yanlış bilgilendirmeyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.