Sürekli gördüğünüz rüyalar var mı?

Ben öncelerde sürekli aynı garip rüyayı görürdüm. Hatırladıklarım şunlar:

Bazen bina içi bazen dışı olurdu. Bina dışı olandan bahsedeyim. Geceleyin dışardayım, bakkaldan eve dönüyorum ama arkamdan sürekli köpekler geliyr ben de kaçıyorum ama bir adımımla 1 metre zıplıyorum neredeyse. Binanın kapısına gelince de açamıyordum o anda uyanıyordum.
Küçükken sürekli uçurumdan düştüğümü bir de rüyamda tuvaletimi yapıp gerçekten altıma kaçırdığımı görüyordum.

Slenderman'e benzer bi varlık peşimden koşuyor cüzdanımı çalmak için her ürkütücü içerikli videolar izlesem aynı durum.
Küçükken sürekli uçurumdan düştüğümü bir de rüyamda tuvaletimi yapıp gerçekten altıma kaçırdığımı görüyordum.
Beyin, ölümü henüz deneyimleyemediği için rüya anında yüksek bir yerden düşüp ölürseniz, ne yapacağını şaşırır ve bir anda ''Snap back to the reality*"' olursunuz. Sizi uykudan uyanmaya iter yani sıçrarsınız.

Apartmanımızın asansörü ve merdivenleri ile oluyor hep. Asansör 64363. kat gibi rakamlara çıkıyor. Ben karmaşık rakamlardan korkarım ve karmaşıklıktan, merdivenler de çok karmaşık oluyor dağınık bir basamak bir yerde diğeri bir yerde.

Slenderman'e benzer bi varlık peşimden koşuyor cüzdanımı çalmak için her ürkütücü içerikli videolar izlesem aynı durum.

Beyin, ölümü henüz deneyimleyemediği için rüya anında yüksek bir yerden düşüp ölürseniz, ne yapacağını şaşırır ve bir anda ''Snap back to the reality*"' olursunuz. Sizi uykudan uyanmaya iter yani sıçrarsınız.
Benim beynim de nasıl uçulduğunu bilmiyor ama uçabiliyorum rüyalarımda.

Son 2 3 aydır liseye geri döndüğümü görüyorum. Sınıfta benle uğraşıyorlar hocalar beni tahtada azarlıyor. Ben liseyi bitirdim diyorum yok sen sınıfta kaldın diyorlar. Bu aralar nedense görmüyorum. Kabus gibiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı