Sürekli kafaya takma ve stres

1Mobile2gam3

Hectopat
Normalde her şeyi kafaya takan bir insanım fakat bu son zamanlarda cok fazla olmaya başladı. Buna son zamanlarda yaşadığım olayların da etkisi olabilir.

Şöyle anlatayım; bundan yaklaşık 1 ay önce bacağımda yara gibi bir şey vardı, ufak keneye benzer. Çıkardım, inceledim, tamam ya bunda bir şey yok diyerek kopardığım yara parçasını attım. Ardından yoksa bu kene miydi diye kuşku oluştu ama değildi. Kendimi 1 hafta içinde öleceğime inandırdım falan. Neyse, şurada bir olay olsa örneğin yerde bir çukur oluşsa acaba benim yüzümden mi oluştu diyorum ve strese giriyorum. Alakam olmayan olayları kendime bağlamaya çalışıyorum. Yaşım 16, bu anlattığım olaylar ne gibi bir hastalığın belirtisi olabilir.

Bana anksiyete gibi geldi. Emin değilim. Bir psikolog desteği de alabilirsiniz. Mümkün olduğunca ilaçsız çözmeye çalışın derim.

Bana da dünyanın senin etrafında döndüğünü zannediyormuşsun gibi geldi.

Bacağıma keneye benzer böcek yapışsa ben de kuşku oluşurdu. İnsanı öldürebilen bir böcekten bahsediyoruz, doğal değil mi? :D

Bana anksiyete gibi geldi. Emin değilim. Bir psikolog desteği de alabilirsiniz. Mümkün olduğunca ilaçsız çözmeye çalışın derim.

Sebepsiz yere insanlara sinir olabiliyorum, mutsuzum. Zaman zaman başıma kötü bir olay geldiği düşünüp kendimi kasıyorum, sonra hiçbir şey yok kendimi neden kasıyorum diyorum? Bana biri bir şey söylediğinde acaba bana laf sokmuş olabilir mi diyorum?(hakkımda iyi bir şey deseler dahi laf mı soktular diye düşünüyorum)normal de kimseyle bir sorunum yok herkesle iyi geçinirim.
Takıntı mı yoksa kendi bilincinizle mi yapıyorsunuz?

Her ikisi de.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı