Sürekli kopan ve yavaşlayan internet

Furkanni

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 7800x3d , rtx4070ti super , 2x16ram 2tb samsung 990pro m2 ssd
İnternetim sürekli kopuyor ve yavaşlıyor; normalde almam gereken değerin beşte birini bile alamıyorum bazen, çok nadir almam gereken değeri alıyorum. Modem, ilk modemimiz; ortalama 4-5 yıllık falan. Müşteri hizmetlerini 21 Nisan'da aradım, hâlâ da çözülmedi. Dalga geçer gibi, problemi beklenen sürede çözemedikleri için 2 GB internet hediye ediyorlar. Son 2 haftada 30 defa müşteri hizmetlerini aradım. Artık soracakları soruyu bildiğim için onlar sormadan cevap vermeye bile başladım. Bu sorunu yaşayan illa vardır; çözümünü bilen, eden, yapılması gereken değişik bir şey, arayüz ayarı vs. bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetim sürekli kopuyor ve yavaşlıyor; normalde almam gereken değerin beşte birini bile alamıyorum bazen, çok nadir almam gereken değeri alıyorum. Modem, ilk modemimiz; ortalama 4-5 yıllık falan. Müşteri hizmetlerini 21 Nisan'da aradım, hâlâ da çözülmedi. Dalga geçer gibi, problemi beklenen sürede çözemedikleri için 2 GB internet hediye ediyorlar. Son 2 haftada 30 defa müşteri hizmetlerini aradım. Artık soracakları soruyu bildiğim için onlar sormadan cevap vermeye bile başladım. Bu sorunu yaşayan illa vardır; çözümünü bilen, eden, yapılması gereken değişik bir şey, arayüz ayarı vs. bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Aynı sorunu daha 1 hafta önce yaşadım. ISS Türk Telekom.
Cumartesi günü elektrik direğine yıldırım çarpması sonucu modemim yandı. Pazartesi günü premium modem takıldı ancak 35 Mbps indirme değerim 16, 12Mbps yükleme değerim 4, pingim de aşırı dalgalı ve 200'lere yükselen değerdeydi. O günün akşamı tekrar arıza kaydı oluşturdum ve salı günü gelip internet direğindeki kutudan port değişikliği yaptılar. Ardından sorunum çözüldü. Sizde de muhtemelen port değişimi lazım. Ekip gelecek ve bir kabloyu alıp öbürüne takacak yapacağı iş bu kadar. 2 defa yaşadım bu olayı diğerinde de kablomuzu kesmişlerdi. Evet biraz bahtsızım. Ama o kablo kesilmesinde ben tam 1 ay bekledim. Yani bence merkezlerine gidip yüz yüze durumu açıklayın.

Yani sorun yüzde 90 modemden değil. Ama bir defa da sadece upload sorunu yaşadım orada da ekip 1 hafta sürmeden gelip modeme ayar çekti düzeldi.

"2 GB internet hediye ediyorlar" mobilde mi sorun?

Çünkü bende 1 haftadır aynı sorunu yaşıyordum. Lan kablosundan gelen bağlantı sürekli kopuyor ve modem resleyince düzeliyor, 10 dakika sonra tekrar kopuyordu. Goodbye dpi'dan dolayı olduğunu fark ettim kapatınca düzeldi. (Kablonet)

Çünkü bende 1 haftadır aynı sorunu yaşıyordum. Lan kablosundan gelen bağlantı sürekli kopuyor ve modem resleyince düzeliyor, 10 dakika sonra tekrar kopuyordu. Goodbye dpi'dan dolayı olduğunu fark ettim kapatınca düzeldi. (Kablonet)
Yok evde internet olayında bize de 1 hafta 2 gb verdiler. Ama hata 1 hafta sürmeden çözüldü. Seviyom firmayı ya.

Şu zımbırtıyı kimseye kurdurtmuyorum çok hata veriyor kendim vpn açıyorum mis.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı