Sürekli olan halsizlik ve uyku

O gördüğün rüya içinde rüyada olduğunu anlayıp kendini çimdikleme hali ve benzeri şeyler fazla uyumadan yani gereksiz uyumadan dolayı kaynaklanıyor.
Aslına bakarsan uykunun genel amacı kişinin serotonin depolamasıdır kişi uykusundan uyandığında yine bir uykululuk hali oluyorsa bu kişinin serotonin hormonunu tam olarak dolduramadığı manasına gelir Bunun nedeni de kişinin Depresyonda olması ve benzeri nedenlerdir seni yakından tanımıyorum O yüzden detaylı bir psikanaliz yapamayacağım kusura bakma dediğim gibi sorunun Ufak bir sorun psikiyatri servisine gitmen lazım kendin randevu al.

12-13 saat uyumayı bile denedim, uyanınca hiç uyumamış gibi oluyorum.
Sırt ağrılarım oluyor, gözlerim yanıyor.
Uyandığımda işkence devam ediyor, sürekli saçma sapan gerçek olmayan şeyler geliyor aklıma ve yatakta kıvranıyorum. Bunu engelleyemiyorum.
En son ne zaman enerji dolu bir gün geçirdiğimi hatırlayamıyorum. Her gün dua ederek uyuyorum ertesi gün enerjik şekilde uyanmak için. Ne yaparsam yapayım yok, ben enerjimi alamıyorum.
Hayattan zevk almamaya başladım, oyun oynamamaya başladım.

Son 2 aydır böyle.

Ne yapmam gerek? Hangi bölüme görünmem gerek?
Lütfen bir fikir verin, artık dayanamıyorum.
Depresyon olabilir.

12-13 saat uyumayı bile denedim, uyanınca hiç uyumamış gibi oluyorum.
Sırt ağrılarım oluyor, gözlerim yanıyor.
Uyandığımda işkence devam ediyor, sürekli saçma sapan gerçek olmayan şeyler geliyor aklıma ve yatakta kıvranıyorum. Bunu engelleyemiyorum.
En son ne zaman enerji dolu bir gün geçirdiğimi hatırlayamıyorum. Her gün dua ederek uyuyorum ertesi gün enerjik şekilde uyanmak için. Ne yaparsam yapayım yok, ben enerjimi alamıyorum.
Hayattan zevk almamaya başladım, oyun oynamamaya başladım.

Son 2 aydır böyle.

Ne yapmam gerek? Hangi bölüme görünmem gerek?
Lütfen bir fikir verin, artık dayanamıyorum.
Önce gerçek bir doktora görünün.
Gerçek bir teşhis sonrası psikolojik rahatlama olur.
Sonra bir enerji içeceği için ve metabolizmanın rehavetten kurtulması için;
10 dakika koşu bandı vs... bir şekilde vücud aksiyon yaşasın.

Şehrimde bir adet psikolog var, onu da dövmüşler. Şu an izindeymiş.
Çok ciddiyim, adamcağız anksiyete tanısı koydu diye dövmüşler.
Psikolog tanı koymaz?

Soruna gelecek olursak, bence bir psikiyatriste görünmelisin. O kararı verir, duruma göre ilaç verir. Oradan da konuşmak için psikoloğa gidersin. Tabii belki bunlara gerek bile kalmaz, belki de psikolojik değildir. Ama tahmin ettiğim kadarıyla ergenlikle de alakalı olabilir. Agresiflik vs. de var mı?

Ot gibi yaşamanın belirtileri bunlar.

Yorgunluğunuz bedensel değil ruhsal.
Meşgul olabileceğiniz bir hobi, uğraş vs edinin.
Boş boş oturmak insanı içten çürütür.

Hobi, uğraş edinecek bir şey bulamıyorum.
Şişkoyum, egzamam var en ufak harekette yoruluyorum, kaşınıyorum.
Psikolog tanı koymaz?
Bilmiyorum, daha önce gitmedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı