Sürekli paranormal olaylar yaşıyorum

Allah'a şükrolsun sadece duş alırken anlık su altında korkuyorum arada

Bence destek almaktan çok izlediğiniz içerikleri değiştirin, psikologluk olay var mı anlamadım çünkü sorunu kendiniz de belirttiğiniz gibi küçükken izlediğiniz filmler bilinçaltınıza yerleşmiş, izlediğiniz içerikleri değiştirmekte yarar var ve korkularınızın üzerine gidin, bir şey olursa cidden işte o zaman maalesef sı*tın.

Büyük ihtimalle izlediğiniz bir filmden dolayıdır. Etkilenilmiş bir olaydan yani. Pek aklınıza getirmeyin bu tür şeyleri. Her düşündüğünüzde anılarınız canlanır.

Bence sen dedin ya içtik diye kesin kafan 1 milyondu sana öyle geldi .

Yapacağınız tek bir şey var. İyi bir psikoloğa gidin çünkü bazı psikologlar terapiye dahi uğraşmadan antidepresanı basıp gönderiyor. Bizim üniversitedeki Psikoloji profesörümüz kesinlikle uzun bir tedavi uygulamadan antidepresan veren psikoloğun verdiği ilacı kullanmayın demişti. Bunlar yüzünden antidepresan kullanımı Türkiye'de çok yüksek demişti. İlk önce uzun bir terapi yapılmalı ondan sonuç alınamazsa antidepresan verilmeli demişti.

Öncelikle korku filmlerini izlemenizi bırakmanız gerekiyor.Sizi eğlendiren şeylere yönelin oyun oynamak ,kitap okumak vb. .Dininizi araştırın cuma namazını kaçırmayın cami imamı ile dini sohbetler yapın . Yeni hobiler edinin .Bunların nedeni korku filmi izleye izleye bilinç altınıza yerleşmiş dediğim şeyleri deneyin

İlk yaşadığınız olayda muhtemelen yanlış görmüşsünüzdür ya da arkadaşınız saklandığı yeri belli etmemek için oraya gitmedim demiş olabilir. Sonraki olayda ben değişik bir şey göremedim kafanıza taktığınız için rüyanızda görmüşsünüz.
Açılıp kapanan kapı da rüzgar yüzünden açılıp kapanmıştır ya da korktuğunuz için rüyayı ve gerçeği karıştırmış olabilirsiniz. Böyle şeyler gerçek değil dünyada bunlardan çok daha korkunç şeyler yaşanıyor.

Kanka gusül abdesti al. Sonra geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…