Sürekli reddedilmek

Muratilkrrr

Decapat
Daha fazla  
Aslında çok takmıyordum fakat şimdi canım sıkılmaya başladı. 15 yaşında 180 cm genele göre zengin sayılabilecek bir yaşantım var köşemde çok fazla kız var. Coğuyla arkadaşım bundan biraz friendzone a düşüyorum. Instagram kullanmıyorum belirtmek isterim. Ne yapabilirim? Daha önceden açılmıştım bir kıza fakat rededildim önümüzde 9 gün var nasıl değişebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında çok takmıyordum fakat şimdi canım sıkılmaya başladı. 15 yaşında 180 cm genele göre zengin sayılabilecek bir yaşantım var köşemde çok fazla kız var. Coğuyla arkadaşım bundan biraz friendzone a düşüyorum. Instagram kullanmıyorum belirtmek isterim. Ne yapabilirim? Daha önceden açılmıştım bir kıza fakat rededildim önümüzde 9 gün var nasıl değişebilirim?

Neye 9 gün var bakire canavarları gelip öldürecek mi seni?

Instagram aç.

Ee uzun ve zengin olunca ‘'her" kızın sana bakacağını mı düşünüyorsun? Red yemek,2.planda bekletilmek hayatın doğasında vardır normal böyle şeyler. 9 günde hiçbir şey yapamazsın dostum, 2 dambıl kaldırıp kas yapmayı kızların da sana bakmasını bekliyorsun sanırım. Kızların istediği seçeneklere sahip değilsindir bu kadar basit, zengin veya uzun olman hiçbir şeyi ifade etmiyor. Eğer etseydi açıldığın çoğu kıza aşkım diyordun şuan.

Nasıl açılıyorsun kızlara? Aranızdaki ilişki seviyesi ne seviyede mesela? Ortak noktalarınız çok mu açıldığın kızlarda? Açıldığın kişiler seninle sohbet etmek için zaman yaratıyorlar mı? Sana hitapları nasıl? Arkadaş olmak normali zaten bu olayların. Tanımadan, bir süre vakit geçirmeden nasıl seveceksin? Yani seni arkadaş olarak gören biriyle de ilişkin olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı