Sürekli Technopat Sosyal'e girmek istiyorum

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Technopat'a 2 Ağustos'ta katıldım. İlk zamanlar sadece kendi sorunumu yazıyordum ve çıkıyordum. Şimdi ise sürekli buraya girmek istiyorum. Arkadaşlarımı buraya katılmaları konusunda teşvik ediyorum. Vaktimi çok alıyor diye Instagram'ı sildim şimdi de burayı çok kullanıyorum. En azından burada bir şeyler öğreniyorum. Tabii benden çok kullananlar illa vardır burayı. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Technopat resmen beni kendine çekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel ortam ama bazı insanlar yüzünden ben soğudum artık. Siz de birkaç ay içinde aynı duruma düşebilirsiniz. Sürekli bir şey diyorum sonra gereksiz mesajdan bir hafta ban yiyorum, bütün hevesim gidiyor. Eskiden sürekli mesaj yazmak, yardımcı olmak için girerdim, şimdi sorunlarıma yardım almak için giriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dangalak insanlar dolmaya başladı iyice. Adamın yazdığı cümleden haberi yok gelmiş laf yapıyor. Daha okuduğunu anlayacak kapasiteye sahip değil burada atar yapıyor.

Ölüyor derken?
Yeni gelip hiçbir bilgisi olmadan yanlış bilgi verenip, düzeltmeye çalışınca sana nefret kusanlar. Üstüne gereksiz mesaj diye rapor edip sana ban yedirenler. Özellikle boy konusu açanlar. Hocam lütfen tanıdığınız kişileri davet etmeyin buraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı