Sürekli uzun yola gitmeye araç önerisi

Sürekli uzun yola gidiyorum ve artık aracım çok eskidi C200 kullanıyordum neredeyse 300 bine geldi. 3.5-4 milyon TL bütçem var, ne araç önerirsiniz? Sedan ve Audi ya da Mercedes düşünüyorum araç önerisi.
Volvo S60
Mercedes C200
BMW I5

Bunlar sifir icin onerebileceklerim, ikinci el olur derseniz onun icin de yapabilirim.

Çok iyi bir donanımda değilse değmez. Standart bir Mercedes'ten standart bir Audi'ye geçmek için o arabanın dört çeker ve Active Body Control sistemli olması lazım. Diğer türlü pahalı bir Volkswagen'den bir farkı yok.

Volvo S60.
Mercedes C200.
BMW i5.

Bunlar sifir icin onerebileceklerim, ikinci el olur derseniz onun icin de yapabilirim.

İkinci elde 50 bin i geçmezse sıkıntı yok.

Çok iyi bir donanımda değilse değmez. Standart bir Mercedes'ten standart bir Audi'ye geçmek için o arabanın dört çeker ve Active Body Control sistemli olması lazım. Diğer türlü pahalı bir Volkswagen'den bir farkı yok.
Kanka şuan kulandığım c200 de nerdeyse hiçbir özellik yok ona kıyasla a6 çok fark eder

Kanka şuan kulandığım c200 de nerdeyse hiçbir özellik yok ona kıyasla a6 çok fark eder
Eğer biraz gazlı kullanıyorsan C200'e dua edersin. Özel bir model olmadığı sürece VAG gurubu arabalar virajda kafayı salıyor. Porsche'sinden Skoda'sına kadar kullandım ve ortak platform kurbanı o arabalar.
Bir de C200 az da olsa yanlıyor (ESP kapansa daha eğlenceli olur). Arkadan çekişten sonra önden çekişe geçebilmemin tek sebebi ya iflas etmem olur ya da güzel bir TypeR bulmam olur.

Eğer biraz gazlı kullanıyorsan C200'e dua edersin. Özel bir model olmadığı sürece vag gurubu arabalar virajda kafayı salıyor. Porsche'sinden Skoda'sına kadar kullandım ve ortak platform kurbanı o arabalar.
Bir de C200 az da olsa yanlıyor (ESP kapansa daha eğlenceli olur). Arkadan çekişten sonra önden çekişe geçebilmemin tek sebebi ya iflas etmem olur ya da güzel bir Type R bulmam olur.

Kanka önden çeker de kullanıyorum Transporter'im var halen de kullanıyorum ama yani ticari olduğu için midir bilmiyorum aradaki fark pek anlaşılmıyor ikiside aynı gibi ama yani önden çekerden ticaride daha memnunum arkadan iter 2017 panelvan transitim vardı ıslak yolda çok kayıyor ve toprak zeminde patinajdan yokuş çıkmıyor du

Kanka önden çeker de kullanıyorum Transporter'im var halen de kullanıyorum ama yani ticari olduğu için midir bilmiyorum aradaki fark pek anlaşılmıyor ikiside aynı gibi ama yani önden çekerden ticaride daha memnunum arkadan iter 2017 panelvan transitim vardı ıslak yolda çok kayıyor ve toprak zeminde patinajdan yokuş çıkmıyor du
Arkadan çekiş ticariyi yüksüz kullanırsan arkası gelir, normal. Ben de Starex ile 140'da bel kırıyorum ama binek öyle değil.

Kanka sanki bir tık salladın starex 140'ı zor görüyor bir de bel kırıyom yazmışsın 😂
Sen hayatında Starex'e bindin mi hiç?
2.5CRDI 140ps versiyonunu kullanmadıysan hiç cevap yazma.
100ps TCI kullanıp bunu diyorsan vah sana. 😂

Technopat Haberler

Geri
Yukarı