Süresi dolan Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MustangSVT

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4060
Windows 11 Pro var, ama süresi dolduğu için “etkinleştir” diyor. Nereden alabilirim ve nasıl oluyor?

Kodları da yine Microsoft'a ait GitHub'da açıkça yayınlanmış bir halde GitHub - massgravel/Microsoft-Activation-Scripts: Open-source Windows and Office activator featuring HWID, Ohook, TSforge, KMS38, and Online KMS activation methods, along with advanced troubleshooting.. Şimdiye kadar sıkıntı çıkan ya da kodlara bakıp şurada ciddi bir güvenlik açığı var, bu kullanılmaz diyen yok.

Ama güvenlik açığı yok Diyen'de yok zaten Windows açıkları olan bir Sistem'ken bir de bunlarla daha fazla açık eklemek ne kadar mantıklı bilemem.

Eğer satıcı retail lisans ve fatura veriyorsa sorun yok ama genelde sokak tipi sitelerde bulunan 50 TL’lik tekliflerin çoğu Volume/OEM/çalıntı kökenlidir ve sonradan iptal riskleri vardır. Ayrıca fatura ve yetkili satıcı yoksa legal değildir zaten, geri kalanı kendini kandırmaktır. Exploit kullanıp key kovalamak legal değil, nokta.
Kaynağını bilmediğiniz keylere gönlünüz rahat olsun diye para harcamak ta gönül rahatlığıdır. Yaptığınız şey google'a hd film izle yazmak yerine gidip iptv sistemi satın almak gibi bir şey. Cebinizden para çıkması/fatura kesilmesi o içeriğe ulaşmanızı legal hale getirmiyor.

Saygı sınırını aşma ben sana burada saygılı konuşuyorsam sende bana konuşcaksın ikincisi ilk önerdim yerden yaklaşık 7 yıldır kullanıyorum sayısız key aldım hepsinde de sıkıntı çıkmadı.

Senin 150 TL'lik kodların ne kadar güvenilirse benim attığım rehberdeki yöntem de o kadar güvenilir.

Legallik konusunda Türkiye'de doğrudan bunu kapsayan bir yasa var mı bilmiyorum ama microsoftun bu yöntemle bir sorunu olsa ilk iş githubdan kaldırırdı.
GitHub'da duruyor diye yasal olmaz ki orada binlerce kötü amaçlı kod da var, mantık bu kadar basit değil. Ben yasal ve güvenli çözümleri tercih ediyorum. Faturalı, yetkili satıcı veya öğrenci indirimine bakarım. Bunları karşılayamıyorsan hacker forumlarında falan takıl.

Senin 150 TL'lik kodların ne kadar güvenilirse benim attığım rehberdeki yöntem de o kadar güvenilir.

Kanıtı? Bana o yöntemin yasal olarak uygunluğu ve güvenlik açığı olmadığını kanıtla madem arkasındasın o yöntemin?

Hocam siz en iyisi bir Mac alın da böyle şeylerle uğraşmayın. İndirdiğiniz her uygulama, girdiğiniz her site, açtığınız her mail bir güvenlik açığı.

Kardeşim burası hacker formumu değil yasal konuların konuşulduğu bir yer sen yasal olmayan açığı kullanıp etkinleştir diyorsun bunun güvenilir olduğunu doğrulayan bir kaynak var mı yok yarın bir gün sıkıntı çıkarsa ne olacak açıklayabiliyor musun yok.

Ben sana bu forumda yapılmış rehberi atıyorum Ücretsiz dijital lisans elde etme gidip okur musun? Çalışma mantığına kadar her şeyi yazmış. Sanal makine üzerinden de yapıyorsun güvenmiyorsan. Tamam 50 TL'ye key aldın güvendesin dostum sal artık 😂

Öncelikle sen'in saygılı ve kibar olmayı öğrenmeni tavsiye ederim ikinci olarak orada senle bile muhatap değilim onun için seni ilgilendiren bir durum yok atlama.

Öncelikle Sen'in saygılı ve kibar olmayı öğrenmeni tavsiye ederim ikinci olarak orada senle bile muhatap değilim onun için seni ilgilendiren bir durum yok atlama.
Hocam sakın arkadaşın attığı yorumdaki mavi yazıya basmayın. Link %1000 güvenli olmayabilir. Allah korusun hacklenirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı