Sürprizbozan nasıl unutulur?

elegiac

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar selam az önce yedim hem de rastgele bir Instagram postunun altından. Bu oyunu oynamak çok istiyordum anlaya anlaya oynayayım diye konsoldan bile oynamadım seneye PC alınca yamalı oynarım diye. Yine de yedim arkadaşlar, daha önce sürprizbozan yiyip bir şekilde unutmayı başaran var mı? Yabancı kaynaklarda bir çeşit hipnoz uygulamasından sonra kestirip unutulabiliyormuş sanırım. Daha önce deneyimleyip başaran biri var mı, söyleyebilir mi?

Hocam ne yaparsanız yapın oyunu gördüğünüz an veya spoiler yediğiniz sahne geldiği an hatırlarsınız o spoiler yediğiniz kısmı. Hele üzerine konu açıp nasıl unutulur diye araştırdıysanız belli ki önemli bir spoiler yemişsiniz ve ne yazık ki önemli spoilerlar genellikle en unutulmazlar oluyor. Eğer bahsettiğiniz içerik kaliteli ise spoiler yemeniz fark etmez yine o sahne vurucu olur.

Arkadaşlar selam az önce yedim hem de rastgele bir Instagram postunun altından. Bu oyunu oynamak çok istiyordum anlaya anlaya oynayayım diye konsoldan bile oynamadım seneye PC alınca yamalı oynarım diye. Yine de yedim arkadaşlar, daha önce sürprizbozan yiyip bir şekilde unutmayı başaran var mı? Yabancı kaynaklarda bir çeşit hipnoz uygulamasından sonra kestirip unutulabiliyormuş sanırım. Daha önce deneyimleyip başaran biri var mı, söyleyebilir mi?

Hocam ben çok büyük spoiler yemişliğim var kafayı biraz başka oyuna takın düşünmeyin unutursunuz zaten bende öyle oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00