Çözüldü Sürücü güncellemek için ücretsiz program önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

THE WATCHER

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, PC acayip yavaşladı. Anladığım kadarıyla sürücülerim eski. Onları tamamını Pro sürüme falan geçmeyeceğim bir program önerebilir misiniz?

Çözüm
Hiçbir sürücü güncelleme programı kullanmayınız. Eğer kafanıza takılan sürücüler varsa, Donanım kimliği ile konu açarak yardım alabilirsiniz.

Kuralları okumanızı tavsiye ederim.
Merhaba, PC acayip yavaşladı. Anladığım kadarıyla sürücülerim eski. Onları tamamını Pro sürüme falan geçmeyeceğim bir program önerebilir misiniz?
En iyisi manuel olarak güncellemek diye düşünüyorum. Anakartın sitesinden Chipset'i ve diğer gerekli sürücüleri indiriyorum daha sonra da Nvdia'nın sitesinden manuel olarak ilgili kartımın sürücüsünü indiriyorum.

Virüslü diyor.

Ama çok fazla var.
Hocam ben şahsen zorlanmıyorum. Nahimic, Realtek sürücüleri dahil önce hepsini indiriyorum zaten aynı sayfada hepsi anakartın destek kısmında Drivers bölümünde. İndirdikten sonra hepsini de kuruyorum ve reset gereken yerde reset atıyorum. Yani fazla olması bana bir engel değil ama yukarıdaki arkadaşların da dediği gibi programlara oldum olası güvenmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı