Sürücü kurmak için program önerisi

Bu tür programlar forumca pek tavsiye edilmeyen programlardır, onun yerine donanım kimlikleri ile sürücüleri bulup indirmeniz daha sağlıklı olacaktır.

Merhaba uzun yıllardır Driverpack ve Driver Booster kullanırım. Daha sağlam önerisi olan var mı?

Sürücü güncelleme programlarının birçoğu genellikle yanlış ya da eski - beta sürücülerini kurabiliyor. Üreticinin kendi sitesinden güncel sürücüleri indirmek daha iyi. Ben Avast driver updater kullandığım zaman sıkıntı çıkmamıştı ama yine de önermem her bilgisayarda doğru sürücüyü kuracak diye bir şey yok.

Arkadaşlar zaten resmi sitesinden genelde yapıyorum en sağlıklısı o. Fakat bazen otomatik bir programa da ihtiyaç duyabiliyorum. O yüzden en stabil ve güvenilir olanını sormak istedim.

Arkadaşlar zaten resmi sitesinden genelde yapıyorum en sağlıklısı o. Fakat bazen otomatik bir programa da ihtiyaç duyabiliyorum. O yüzden en stabil ve güvenilir olanını sormak istedim.
En son çare olarak driver pack. Tabi ki özellikle tekrarlıyorum en son çare. Driver güncellerken diğer 3. Parti yazılımları otomatik olarak indiriyor. Sonuçları biraz sıkıntılı olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00