Sürücü kursu kart ile ödeme de fazla çekti

The.Kıvırcık

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Ck Enerji / Kesinti ve İş Gücü Operatörü
1500 TL'ye anlaştığım sürücü kursu kredi kartı ile taksitli ödeme yapacağım dediğimde %5 veya 6 falan emin değilim faiz koyuyorum dedi ve 1800 TL çekti bu suç mu yoksa yapabilir mi?

Bilgisi olan var sa yardımcı olabilr mi emin olayım da direkt mahkemeye vermek çok zahmetli ve pahalı

1300'ün %6'sı 1378 yapıyor ama siz bilirisiniz.
Hocam oradaki faiz farklı hesaplanıyor galiba. Mesela aşağıda eklediğime bir bak.

Kredinin faizi farklı şekilde hesaplanır. Toplam para üzerinden değil aylık para üzerinden faiz alınır.

1300'ün %6'sı 1378 yapıyor ama siz bilirisiniz.

Kredinin faizi farklı şekilde hesaplanır. Toplam para üzerinden değil aylık para üzerinden faiz alınır.

Tamam dedigim gibi b ende tam bilmiyorum ama benden 1800 TL para çekti şikayet edebilecegim bir yer var mı direkt dava dışında.
Tamam dedigim gibi b ende tam bilmiyorum ama benden 1800 TL para çekti şikayet edebilecegim bir yer var mı direkt dava dışında.
ayriyetten ben 1 kere sınavdan kaldım ve 2 saat ders ücreti ve tekrar sınav ücreti aldı fakat ben bu kursa yazılırkende vardiyalı calsıtıgımı her zaman gelemecegimi bana göre ayarlamaları gerektinigi belirttim ama ders saat lerini kafalarına göre yaptılar ve o 2 saatlik egitimi görmedim ama sınava girip kazandım fakat 2 saatlik egitimin parasınıda benden istiyorlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı