Sürücü kursuna gitmek için 18 olmak şart mı?

• Konuyu başlatan xepadd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 692

xepadd

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, ben 2 ay sonra 18 oluyorum ehliyet alacağım ama mesela sürücü kursuna gitsem yazılı sınava, direksiyon eğitimlerine, direksiyon sınavına girip 18'de alabilir miyim?

hayır bende uğraştım onun için olmadı fakat ben 3 ocak doğumluydum ehliyet için yeni yıl zamı gelicekti sadece parasını erken ödedim fakat sınava 18 den erken giremedim

Hayır bende uğraştım onun için olmadı fakat ben 3 Ocak doğumluydum ehliyet için yeni yıl zammı gelecekti sadece parasını erken ödedim fakat sınava 18'den erken giremedim.

Ya biraz araştırdım sanırım kurs ders verebiliyormuş hani kurstan kursa değişiyormuş yapay zekayada sordum şöyle bir şey dedi.

1740914199056.png

B sınıfı ehliyet için 18 yaşı doldurmanız lazım.

Hayır ehliyet almak değil amacım dersleri erkenden alıp erkenden sınavlara girip 18'e girer girmez ehliyet almak veyahut derslere girip erkenden bitirip sınavlara 18'de girsem daha hızlı süreç olmaz mı onu söylemek istiyorum.

Arkadaşlar selamlar, ben 2 ay sonra 18 oluyorum ehliyet alacağım ama mesela sürücü kursuna gitsem yazılı sınava, direksiyon eğitimlerine, direksiyon sınavına girip 18'de alabilir miyim?
18 yaşına basmış olman gerekiyor. Bu arada şimdiden hayırlı olsun bende 18 olur olmaz sınava girip almıştım ehliyetimi 2021 yılında. Şimdi ne kadar oldu fiyatları?

Hayır ehliyet almak değil amacım dersleri erkenden alıp erkenden sınavlara girip 18'e girer girmez ehliyet almak veyahut derslere girip erkenden bitirip sınavlara 18'de girsem daha hızlı süreç olmaz mı onu söylemek istiyorum.

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Benim aldığım kursta yoktu, bende 18 yaşını doldurmadan kayıt oldum ve ödemesini yaptım ama derslere sınavlara vb 18'i doldurunca aldılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı