Hayır bende uğraştım onun için olmadı fakat ben 3 Ocak doğumluydum ehliyet için yeni yıl zammı gelecekti sadece parasını erken ödedim fakat sınava 18'den erken giremedim.
B sınıfı ehliyet için 18 yaşı doldurmanız lazım.
18 yaşına basmış olman gerekiyor. Bu arada şimdiden hayırlı olsun bende 18 olur olmaz sınava girip almıştım ehliyetimi 2021 yılında. Şimdi ne kadar oldu fiyatları?Arkadaşlar selamlar, ben 2 ay sonra 18 oluyorum ehliyet alacağım ama mesela sürücü kursuna gitsem yazılı sınava, direksiyon eğitimlerine, direksiyon sınavına girip 18'de alabilir miyim?
18 yaşına basmış olman gerekiyor. Bu arada şimdiden hayırlı olsun bende 18 olur olmaz sınava girip almıştım ehliyetimi 2021 yılında. Şimdi ne kadar oldu fiyatları?
Hayır ehliyet almak değil amacım dersleri erkenden alıp erkenden sınavlara girip 18'e girer girmez ehliyet almak veyahut derslere girip erkenden bitirip sınavlara 18'de girsem daha hızlı süreç olmaz mı onu söylemek istiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.