Sürücü kursuna mı yoksa derslerime mi ağırlık vermeliyim?

2 kez ehliyet yazılı elektronik sınavdan kaldım 60 ve 64 puanlarla kaldım bir yandan dershaneye gidiyorum derslerim çok var öğretmenler sürekli ödev veriyor her hafta hafta bazı ödevleri yetiştiremiyorum sürücü kursundan dolayı bu hafta dershane de etütlere de kalamadım ailem bana ehliyete ağırlık ver diyor aslında ailem beni yanlış zamanda sürücü kursuna kaydetti onlara bu yıl sürücü kursuna gitmek istemiyorum mezuna kaldım derslerim bu yıl daha önemli önce üniversite kazanayım yaz tatilinde sürücü kursuna giderim acelesi yok daha yeni 18 yaşındayım dedim ama beni dinlemedi ailem.
Hocam, 1 gün ayırıp çıkmış soruları çözsen 80 üstü alacaksın zaten. Derslerle, ödevle bir ilgisi yok bu durumun. Oturup 3-4 saat çıkmış soruları çöz yaparsın, 2 kez kalmak nedir Allah aşkına.

2 kez ehliyet yazılı elektronik sınavdan kaldım 60 ve 64 puanlarla kaldım bir yandan dershaneye gidiyorum derslerim çok var öğretmenler sürekli ödev veriyor her hafta hafta bazı ödevleri yetiştiremiyorum sürücü kursundan dolayı bu hafta dershane de etütlere de kalamadım ailem bana ehliyete ağırlık ver diyor aslında ailem beni yanlış zamanda sürücü kursuna kaydetti onlara bu yıl sürücü kursuna gitmek istemiyorum mezuna kaldım derslerim bu yıl daha önemli önce üniversite kazanayım yaz tatilinde sürücü kursuna giderim acelesi yok daha yeni 18 yaşındayım dedim ama beni dinlemedi ailem.
Yapacak bir şey yok, aradan çıkarmaya bakacaksın.
Bu sene ehliyeti alamazsan seneye zamlı fiyattan alacaksın.

Ehliyet elektronik sınavı öyle zor bir sınav değil ki.Derslerinden ödün vermene gerek yok.Çıkmış soruları çözsen yeterli, neden bunu dert edindin anlamadım.

Telefona çıkmış soruları indirip çözüyorsun kazanmak neredeyse garanti. Biraz erken olmuş ehliyet için ama olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı