Sultan papağanım ile ilgilenmek zorunda mıyım?

skormix84i3

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Benim bir adet 7 aylık sultanım var bana bayağı alışık. Şöyle bir sorum var, illa ilgilenmek zorunda mıyım? Saat 8 de okula gidiyorum 5 de evde oluyorum 15 20 dk ilgilenebiliyorum sadece. Evde annem ve kardeşim var, televizyonun olduğu odada ailemde hep orada oturuyor televizyon falan izliyor, arada bir ilgileniyorlar. 1 1.5 saat ilgilenmeli miyim?

Merhaba arkadaşlar. Benim bir adet 7 aylık sultanım var bana bayağı alışık. Şöyle bir sorum var, illa ilgilenmek zorunda mıyım? Saat 8 de okula gidiyorum 5 de evde oluyorum 15 20 dk ilgilenebiliyorum sadece. Evde annem ve kardeşim var, televizyonun olduğu odada ailemde hep orada oturuyor televizyon falan izliyor, arada bir ilgileniyorlar. 1 1.5 saat ilgilenmeli miyim?
Kuşunda canı var insan gibi ilgi ister, günde 15 20 dakika nedir hocam, eğer kuşunuza düzgün zaman ayıramıyorsanız kuşu iyi bakabilceğine inandığınız birine sahiplendirin, hem kuş için daha iyi olur.

Ne kadar ilgilenirsen seninle o kadar bağ kurar. İlgilenmezsen sana karşı olan ilgisi azalır.

Arada laf at bari kuş yalnız olduğunu hissetmesin sürekli ilgilenmek yerine vaktin yoksa ara ara yanına git sohbet et kuşlar akıllı hayvanlardır bende de cennet ve sultan var bidahaki laf atışını konusmanı heyecanla beklerler laf atmadın mı ilgini çekmek için uğraşırlar en azından bunlara vakıf ayırabilirsin senin dediğin şey biraz isyan gibi olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı