Sunumum nasıl olmus?

Sunumum Nasıl?

• Oy verenlerin toplamı
    12
  • Anket kapandı .
Hocam uzun olursa bur sefer de hocayı bayıyor. Ben öyle düşünüyorum.
Çok fazla uzun olmasına gerek yok ama bu kadarı da çok kısa.

1739905197194.png 1739905220951.png
Mesela bu benim yaptığım slayttı. Bu uzunlukta yazılar vardı her slaytta ve 12 sayfa falandı. Sonuna da soru ekledim birkaç tane. 90 aldım en yüksek not bendeydi.

Hocam yani sadece kullandığım resimlerin kaynakçaları yeter mi?
Bir de sınıfta 30 kişi var. Çok uzun olurda hoca da bayar.
Tabii ki uzun olması bayacaktır ama bu biraz kısa olmuş gibi duruyor. Hoca olsam bu kadar mı derdim. Onun dışında Kaynakça 1 fazlasıyla yeterli, sen o linkleri ayrıntılı verdikten sonra site ismini vermene ayrıca gerek yok.

Ideal bir slayt gösterisi en az 20 slayttan oluşmalıdır. Sunuda resimden çok yazı olması tavsiye edilmez. Sunucu şunu üzerindeki anahtar kavramlar üzerinden kendi bilgisi ile sunuyu tamamlamalıdır.

Üniversitede hocalar bu şekilde yapın diyor sunuları. Sununuz kötü değil ancak görsellerinizin yerleşim düzeni iyi değil gibi. Ayrıca sununuz çok kısa.

Üniversitede hocalar bu şekilde yapın diyor sunuları. Sununuz kötü değil ancak görsellerinizin yerleşim düzeni iyi değil gibi. Ayrıca sununuz çok kısa.
Sunuyu en az kaç sayfa olmalı ve nasıl uzatabilirim?

17 ila 18 sayfayı zorlamaya çalışın. Uzatmanın yolu detaya girmek.

Hocayı bayar bence ya. Zaten sınıfta 30 kişi de var. Konum da o kadar. Resimleri biraz büyütüp uzatabilir miyim acaba?

Bence hoş olmuş. Hocaların derste anlattığı sunumlardan çok da farkı yok gibi. Ne çok sade ne de çok süslü. Bazı arkadaşlar resimlerin boyutunu eleştirmiş ama çok da mühim değil rahat bir şekilde görünüyor. Bence böyle kalabilir. Belki hizalama kısmı biraz düzeltilebilir. Teknik olarak başarılı bence. İçerik olaraksa kısa gibi görünüyor en azından 3-4 sayfa daha olmalıydı bence ama hocanıza bağlı tabii.

Dosya Ekleri

• Tarih Ödevi.pdf
    1,2 MB · Görüntüleme: 902
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı