Superbox hız sorunu

Reasonn

Kilopat
Daha fazla  
Anlamadığım şekilde aşırı saçma şeyler oluyor birisin bana açıklar mı? 20 Mbps paket kullanıyorum daha dün yapıldı kurulum tutarsız bir hız var.

Dosya Ekleri

• 99.png
    99.png
    16,1 KB · Görüntüleme: 67
Müşteri hizmetleri ile görüşün. Baz istasyonu yoğun olabilir veya uzak olabilirsin.
Baz istasyonuna çok uzak değilim ve önüm açık olduğu için rahat görebilir seviyede bir uzunluk var.İlk kurulumda hızım 35 mbps ye kadar çıkıyordu sanırım baz istasyonunun yoğunluğundan kaynaklı.

Kurulumu eğer sabah yaptıysalar hız değerlerinizin yüksek çıkması normal superbox kullanıcılarına baktığım zaman genelde akşama doğru ve akşamleyin hız yavaşlaması yaşıyorlar.

Anlamadığım şekilde aşırı saçma şeyler oluyor birisin bana açıklar mı? 20 Mbps paket kullanıyorum daha dün yapıldı kurulum tutarsız bir hız var.
Download hızın düşük evet ama tutarsızlık kısmı upload için de geçerli.. 20 Mbps pakette 5 Mbps upload veriyor superbox. Senin aldığın 23Mbps inanılmaz bir sayı.

4.5G hızında 100 gb pakete geçtim aynı sorunlar bende de var bu salgın durumundan beri bu durum mevcut daha önce anlık 3-4 Mbps görebiliyordum.
Hayat şartları normale döndüğünde eski hıza döner diye tahmin ediyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı