Superbox tarife değişikliği

Makaleler
2
2-3 gündür internetin hızı nedeniyle uzaktan eğitimde aksaklık yaşıyoruz (10Mbps kotasız). Superonline'ı aradığımda superbox birimine yönlendirdiler ve 15-20DK bekledik ama bir şey olmadı hattan düştük. Superbox tarifelerine baktığımda 20Mbps kotasız bir tarife gördüm ve bu tarifeye geçmek istiyordum. Ama yapamadık dijital operatörden servisi iptal edip 20Mbps yeni bir servis açmayı düşündük ama herhangi bir olası durumdan korkarak yapmadık. Sizce ne yapmalıyız superboxta tarife değiştirliyor mu? Servisi iptal edip 20Mbps'ye geçebilir miyim? Yeri değil ama konu hakkında pek bir bilgimin olmamasından buraya sormak istedim. Umarım cevap alırım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmeyin bence ben bir süre kullandım 10mpbs/sınırsız paketini tek sorun 50 60 ping olmasıydı o da altyapı kullanmadığı için normal 10 mpbs olmasına rağmen hız testlerinde 50/35 alıyordum.Hatta Ankara'ya gidip denediğimde bu hız 70'lere kadar çıktı.İnternetin yavaş olmasının nedeni muhtemelen yoğunluktandır ben şu an fiber 35 mpbs kullanıyorum ancak birkaç gündür acayip yavaşladı.

Geçmeyin bence ben bir süre kullandım 10mpbs/sınırsız paketini tek sorun 50 60 ping olmasıydı o da altyapı kullanmadığı için normal 10 Mbps olmasına rağmen hız testlerinde 50/35 alıyordum. Hatta Ankara'ya gidip denediğimde bu hız 70'lere kadar çıktı. İnternetin yavaş olmasının nedeni muhtemelen yoğunluktandır ben şu an fiber 35 Mbps kullanıyorum ancak birkaç gündür acayip yavaşladı.

Bekleyeceğiz o zaman :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı