Superbox yayın sırasında upload hızı düşüyor

ozbek

Decapat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Yaklaşık 1 ay önce Superbox aldım yayın yapmak için ve arkadaşım gayet memnun olduğunu belirtmişti ben de yayınlara başladım. 4500 bitrate verdiğim yayında anlık olarak 0 oluyor upload ve 1 saatlik yayında yayın drop oranı %20 falan oluyor. Müşteri hizmetleri defalarca güncelleme yaptı uzaktan ama işe yaramadı ekip geldi sanırım biraz bilgiliydi benim modemim yayın için pek uygun olmadığını bu konularda problem yaşandığını söyledi. Şimdi bunu düzeltmenin bir yolu var mı OBS ayarlarından falan yardımcı olabilir misiniz?
  • Modem: ZTE Wireless Routes
  • Model: MF286R

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 ay önce Superbox aldım yayın yapmak için ve arkadaşım gayet memnun olduğunu belirtmişti ben de yayınlara başladım. 4500 bitrate verdiğim yayında anlık olarak 0 oluyor upload ve 1 saatlik yayında yayın drop oranı %20 falan oluyor. Müşteri hizmetleri defalarca güncelleme yaptı uzaktan ama işe yaramadı ekip geldi sanırım biraz bilgiliydi benim modemim yayın için pek uygun olmadığını bu konularda problem yaşandığını söyledi. Şimdi bunu düzeltmenin bir yolu var mı OBS ayarlarından falan yardımcı olabilir misiniz?
Drop oranı yüksek. Paketinin tarifesini bahseder misin ? Kaç TL ödüyorsun ve kaç download, upload alıyorsun bunun bilgisini paylaşırsan yardımcı oluruz.

Kardeş 4500 bitrate fazla. Tahminimce 720p 60 fps yayın yapıyorsun. Bunun içinde 3000 bitrate vermeni öneririm. Ve günün en yoğun saatleri de aynı şekil drop sorunu olur ise modem ayarlarında 3g yapıp dene.
Hangi oyunda yayın yapıyorsun ? Kanal adın nedir

Drop oranı yüksek. Paketinin tarifesini bahseder misin ? Kaç TL ödüyorsun ve kaç download, upload alıyorsun bunun bilgisini paylaşırsan yardımcı oluruz.
20 mbps download
5 mbps upload var
180₺ ödüyorum
Kardeş 4500 bitrate fazla. Tahminimce 720p 60 fps yayın yapıyorsun. Bunun içinde 3000 bitrate vermeni öneririm. Ve günün en yoğun saatleri de aynı şekil drop sorunu olur ise modem ayarlarında 3g yapıp dene.
Hangi oyunda yayın yapıyorsun ? Kanal adın nedir
Hocam verdiğin bitrate'de sıkıntı yok 4500'ü rahat bir şekilde verebiliyorum. Sorun şu 2500 bitrate versem bile anlık olarak upload 0'a düşüyor.
league of legends

Dosya Ekleri

• up.png
    up.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 206
20 mbps download
5 mbps upload var
180₺ ödüyorum

Hocam verdiğin bitrate'de sıkıntı yok 4500'ü rahat bir şekilde verebiliyorum. Sorun şu 2500 bitrate versem bile anlık olarak upload 0'a düşüyor.
league of legends
4500'de versen 3500'de versen o anlık dalgalanma her zaman oluyor kardeşim. Şu şekilde deneyebilirsin. Modem arayüzünden şebeke ayarlarına gel ve sadece 4g ve şebeke seçimini manuel yap. Bitrate'i 3500 düşür baz istasyonlarında sıkıntı olmadıkça problem yaşamazsın

sorunu çözdüm
kırmızı alana aldığım bölgedeki seçenekleri aktifleştirince problem kalmadı sizde deneyebilirsiniz

Dosya Ekleri

• obsayar.jpg
    obsayar.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 215
Zte kare gibi olan modemin yayın için uygun olmadığını uzun ince olan huaweinin yayın için daha uygun olduğunumu söylediler ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı