Turkcell SuperBox Upload Hızı

Upload değerleri bölgeye göre değişiyor. Muğla'da 5 mbit upload alırken ; Antalya'da 10 mbit upload değeri alıyorum. Bulunduğunuz yerde Fiber altyapı yaygınsa vaadedilen hızları görebilirsiniz.
Bölgede altyapı çok iyi. İstediğim yere 1000 Mbps internet dahi verebiliyorlar. Telefonumdanda Hız testi yapınca 4.5Gde 100 Mbps üstünü rahat görüyor. Baz istasyonuna yakınım galiba.

4.5 G paketine sahibim ancak telefonumdan hız testi yaptığım da; download:87, upload:52 alıyorum evimde.Aynı konumda superboxla test yaptığımda download:38 upload:22 özellikle upload hızında kısıtlama yapıldığını düşünüyorum.Test sırasında upload değeri 50'ye çıkıp geri geliyor ve sabitlenmiş gibi 22-23 civarı kalıyor.Müşteri hizmetlerini arıyorum kanal değişikliği yapıyorlar sorun çözülüyor 1-2 gün sonra yine aynı. Gece saatlerinde telefon ve superbox aynı hızları rahatça alabiliyorken gündüz superbox'a sınırlandırma yapılıyor.Son yaptığım testte download'lar aynı çıktı ilginç bir şekilde ;
WhatsApp Image 2019-11-08 at 17.52.11.jpeg
WhatsApp Image 2019-11-08 at 17.52.12.jpeg

4.5 G paketine sahibim ancak telefonumdan hız testi yaptığım da; download:87, upload:52 alıyorum evimde.Aynı konumda superboxla test yaptığımda download:38 upload:22 özellikle upload hızında kısıtlama yapıldığını düşünüyorum.Test sırasında upload değeri 50'ye çıkıp geri geliyor ve sabitlenmiş gibi 22-23 civarı kalıyor.Müşteri hizmetlerini arıyorum kanal değişikliği yapıyorlar sorun çözülüyor 1-2 gün sonra yine aynı. Gece saatlerinde telefon ve superbox aynı hızları rahatça alabiliyorken gündüz superbox'a sınırlandırma yapılıyor.Son yaptığım testte download'lar aynı çıktı ilginç bir şekilde ;
WhatsApp Image 2019-11-08 at 17.52.11.jpeg
WhatsApp Image 2019-11-08 at 17.52.12.jpeg
Ekran Alıntısı.PNG

Müşteri hizmetlerini arayıp kanal değişikliği yaptırdığımda 1 dk önce 20 olan upload birde 40-50 arasına sabitleniyor, hızlar düzeliyor ancak 1 hafta sonra yine aynı kafayı yiyeceğim arkadaşlar bir fikri olan var mı ?

Son düzenleme:
Neden Türkiye'de internet kullanmak bu kadar lüks anlamış değilim ya, kardeşim madem sınırsız+sınırsız paket satıyorsun sonra geliyorsun arka kapılardan limit uyguluyorsun, ben anlamıyorum ne istiyorlar bu internetten.

Neden Türkiye'de internet kullanmak bu kadar lüks anlamış değilim ya, kardeşim madem sınırsız+sınırsız paket satıyorsun sonra geliyorsun arka kapılardan limit uyguluyorsun, ben anlamıyorum ne istiyorlar bu internetten.
Ekip sevkediyorlar ekip uğrama yapmadan evde bulamadık diye sisteme not düşüyor sırf sınırsız diye 4.5G hızı kısıtlıyorlar kotalılar da bu sıkıntı yok.

Upload değerleri bölgeye göre değişiyor. Muğla'da 5 mbit upload alırken ; Antalya'da 10 mbit upload değeri alıyorum. Bulunduğunuz yerde Fiber altyapı yaygınsa vaadedilen hızları görebilirsiniz.
10 Mbit Upload aldığınız antalya ilçesi neresidir acaba ben döşemealtındayım alabirmiyim o hızı acaba birde sizinki 20Mbps sınırsız paketmiydi ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı