Superbox Yayında Drop Sorunu

Özellikle akşam saatlerinde baz istasyonundaki yoğunluk artıyor ve sizin sorununuz tamamiyle baz istasyonunun yoğunluğundan kaynaklanıyor. Turkcell, yatırım yapmadan, para harcamadan, kazanç elde etme çabasında. Sorununuzun çözümü müşteri hizmetleride değil, teknik servis elemanıda değil. Turkcell baz istasyonunu yenileyecek, güçlendirecek ama bu dediğim maliyet sonuçta ve kısa vadede olacak bir şey değil. Memnun değilseniz iade edin, boşuna para vermeyin.
şimdi tek derdim tahüt cayma bedeli yansıtmadan nasıl iade edebilirim o. Çünkü ciddi anlamda sinir bozmaya başladı

şimdi tek derdim tahüt cayma bedeli yansıtmadan nasıl iade edebilirim o. Çünkü ciddi anlamda sinir bozmaya başladı
Ne zaman abonelik başlattınız. Bende 2 ay kullandım, randıman alamadım, sizin gibi aynı sorunları yaşadım. Twitterdan Turkcell genel müdürüne anlattım, sorunun baz istasyonundan kaynaklı olduğunu, istediğim verimi alamadığımı, bu hizmete bu kadar parayı vermek istemediğimi, mağdur olduğumu, mağduriyetimin giderilmesini, herhangi bir cayma ceza bedeli ödemeden aboneliğin sonlandırılmasını istiyorum dedim. Tweeti gören Turkcell yetkilileri benden iletişim numarası istediler, görüştük ve herhangi bir ceza işlemi olmadan aboneliği sonlandırabileceğimi söylediler. İlk önce TİM'e gittim, hattı iptal ettim, sonrada 15 gün içinde herhangi bir süperonline ofisine cihazı teslim ettim, bulınduğum yerde süperonline ofisi olmadığı için bana verdikleri kargo numarasına ait bursadaki netonline gönderdim cihazı. O kadar. Herhangi bir cayma ceza bedelide ödemedim. Sizde böyle yapın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı