- Katılım
- 27 Temmuz 2017
- Mesajlar
- 2.105
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 4
Çok böyle tizimsi, ince bir ses veriyor ben onu sevmiyorum. Böyle horr diye böyle aslan gibi kükreyecek. 
Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana.
E39 M5 benim gözümde son BMW'dir. 2 kere kullanma şansım oldu bu kadar büyük olup direksiyonda küçük hissettiren ve o cüsseye rağmen bu kadar kolay yanlayan başka bir araba görmedim. Gerçekten F10, G30 falan gözümde bitik bambaşka bir şey bu.Tamda Supercharger sesinin seksi olduğundan bahsedecektim ki birisi aşığı olduğum arabanın videosunu atmış. X-Plane V8 sesi gibisi var mı ya?
Kesinlikle. Sahip olmak istediğim bir kaç araçtan biridir. En kötü 5.40i. Sonuçta o da V8.E39 M5 benim gözümde son BMW'dir. 2 kere kullanma şansım oldu bu kadar büyük olup direksiyonda küçük hissettiren ve o cüsseye rağmen bu kadar kolay yanlayan başka bir araba görmedim. Gerçekten F10, G30 falan gözümde bitik bambaşka bir şey bu.
Türkiye'de olsa ben 530I'ye bile razıyım. 520sinden 540'na kadar hepsi IA otomatik vites. Bir kaç tane manuel var onlarda M5 parası istiyor neredeyse. Borusan'ın Türkiye'ye attığı en büyük kazık bare 540'ları manuel getir.Kesinlikle. Sahip olmak istediğim bir kaç araçtan biridir. En kötü 5.40i. Sonuçta o da V8.
Suprayı hiç birine değişmem
57. saniyede gerçekten öyle bir ses çıkarıyor mu yoksa mikrofondan falan mı öyle geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.