Supercharger Sesi

Saf atmosferik motor sesi varken Turbo'da Supercharge'da oyuncak gibi geliyor bana.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamda Supercharger sesinin seksi olduğundan bahsedecektim ki birisi aşığı olduğum arabanın videosunu atmış. X-Plane V8 sesi gibisi var mı ya?

Tamda Supercharger sesinin seksi olduğundan bahsedecektim ki birisi aşığı olduğum arabanın videosunu atmış. X-Plane V8 sesi gibisi var mı ya?
E39 M5 benim gözümde son BMW'dir. 2 kere kullanma şansım oldu bu kadar büyük olup direksiyonda küçük hissettiren ve o cüsseye rağmen bu kadar kolay yanlayan başka bir araba görmedim. Gerçekten F10, G30 falan gözümde bitik bambaşka bir şey bu.

E39 M5 benim gözümde son BMW'dir. 2 kere kullanma şansım oldu bu kadar büyük olup direksiyonda küçük hissettiren ve o cüsseye rağmen bu kadar kolay yanlayan başka bir araba görmedim. Gerçekten F10, G30 falan gözümde bitik bambaşka bir şey bu.
Kesinlikle. Sahip olmak istediğim bir kaç araçtan biridir. En kötü 5.40i. Sonuçta o da V8.

Kesinlikle. Sahip olmak istediğim bir kaç araçtan biridir. En kötü 5.40i. Sonuçta o da V8.
Türkiye'de olsa ben 530I'ye bile razıyım. 520sinden 540'na kadar hepsi IA otomatik vites. Bir kaç tane manuel var onlarda M5 parası istiyor neredeyse. Borusan'ın Türkiye'ye attığı en büyük kazık bare 540'ları manuel getir.

Suprayı hiç birine değişmem :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

57. saniyede gerçekten öyle bir ses çıkarıyor mu yoksa mikrofondan falan mı öyle geliyor?

57. saniyede gerçekten öyle bir ses çıkarıyor mu yoksa mikrofondan falan mı öyle geliyor?

Orjinal ses hocam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı