Superoline HG8245x6-10 Bufferbloat değeri nasıl iyileştirilir?

Bu linkin Speedtest üzerinden olduğuna nasıl kanaat getirdiniz? Test Files bir alman sitesi üzerinde yüklü olan dosyayı indirme hızı. Bak bu Speedtest değil.

Eki Görüntüle 1626539

Bu da Steam indirme. İnternetten izlediğimde çoğu kullanıcı yurtdışındakiler bile ortalama en fazla 95 ile 117 arası indirme yapıyor ve bu hız indirilen oyuna göre bile değişiyor.

Eki Görüntüle 1626556

Bilgisayarım duzelirse inşallah bugün bir tane SS atacağım sana.

Bilgisayarım duzelirse inşallah bugün bir tane SS atacağım sana.

Neyin SS'sini atacaksınız. Tutup da Steam'de daha iyi indirme yapan birininkini mi atacaksın? Vallahi biz de elde olan bu. Ki Türkiye şartlarında iyi değerler. Sen daha iyisini Türkiye'de veren ISS biliyorsan ki hepsi ortalama aynı indirme hızlarını veriyorlar. Bana tam 1024 Mbps yani 128MB/s ile Steam indirmesi yapan Türkiye'den bir ISS yada birisinin SS'sini at. Speedtest olmasın dedin, onun dışında hepsini attım yine memnun olmadın. Senin internetin ne yada beklentin ne acaba çok merak ediyorum.

Neyin SS'sini atacaksınız. Tutup da Steam'de daha iyi indirme yapan birininkini mi atacaksın? Vallahi biz de elde olan bu. Ki Türkiye şartlarında iyi değerler. Sen daha iyisini Türkiye'de veren ISS biliyorsan ki hepsi ortalama aynı indirme hızlarını veriyorlar. Bana tam 1024 Mbps yani 128MB/s ile Steam indirmesi yapan Türkiye'den bir ISS'ya da birisinin SS'sini at. Speedtest olmasın dedin, onun dışında hepsini attım yine memnun olmadın. Senin internetin ne ya da beklentin ne acaba çok merak ediyorum.

PC düzelsin atacaktım fakat düzelmedi daha her yer kapalı olduğu için pazartesiye ertelendi Superonline 200 Mbps kullanıyorum ping sorunları duzelmese de bir iyileşme oldu çok saçma bir şekilde internet gitti 60 saniye sonra tekrar geldi IP adresim İstanbul da değil Ankara olarak gözüküyordu saçma düzeyde olan Almanya pingim 42 olmuştu internet hızı da 24 Mbps sabitlenmiş çok garip 21'i göremezdim.

Buradaki fikirler hiçbirini çözmez. Modemin WİFİ kapatın ve sonra tek kablo çıkışlı olarak router ayarlayın SQM destekli olmasına dikkat edin.

Bir yöntem var aslında bu ayar internet hıznızı düşürür ama büyük ölçüde sorundan kurtulursunuz.
1.adım arama yerine gpedit.msc yazın açılan pencereden bilgisayar yapılandırması ardından Windows ayarlarına girin.
2.adım ilke tabanlı QoS sağ Click basıp gelişmiş QoS ayarlarına girin ardından gelen TCP miktarını belirti seçin ve düzey 0 seçin.
Sonuçları paylaşacağım.
(Not: Superonline kullanıyorum.)

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    381,2 KB · Görüntüleme: 64
Bir yöntem var aslında bu ayar internet hıznızı düşürür ama büyük ölçüde sorundan kurtulursunuz.
1.adım arama yerine gpedit.msc yazın açılan pencereden bilgisayar yapılandırması ardından Windows ayarlarına girin.
2.adım ilke tabanlı QoS sağ Click basıp gelişmiş QoS ayarlarına girin ardından gelen TCP miktarını belirti seçin ve düzey 0 seçin.
Sonuçları paylaşacağım.
(Not: Superonline kullanıyorum.)

En büyük mü bilmiyorum ama çok büyük.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı