Superonline 1 aydır 50 Mbps yerine 8 Mbps veriyor

Guanzo

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Superonline kullanıyorum son 1 aydır internet hızı 50 yerine 8 Mbps hızında. İlgili firmayı aradığımda bina girişinde sorun olmadığını, modeme kadar giden kabloda sorun olduğunu söyledi. Servise danışıp kabloyu değiştirdim. Fakat sorun devam ediyor. Sorun nerede acaba? Modemi değiştirmem mi gerekiyor? Superonline müşteri hizmetlerini aradığımda bir şey yapmıyorlar. Mağdur ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik Superonline. Bizde de hep sorun oluyor. Gelip kaç kere kontrol ettiler, üstüne para aldılar ama çözüm yok. Biz tam Türknet'e geçecektik ama ailem yine 1 yıllık taahhüt yaptı. Geçebiliyorsanız Türknet'e geçin.

Bana da tam tersi 1 aydır 100mb yerine 1000mb veriyor

@barbarbar338 Adres verin acil.

Modeminizi yaklaştırmayı, kablolu internet kullanmayı deneyin.
Hattaki yoğunluğa göre değişebiliyor ama tarifemiz normalde 100Mbps. Geçenlerde tarifeniz 1 aylığına 1000Mbps olarak yükseltildi diye mesaj geldi.
1695456526120.png

Dosya Ekleri

• dsl.PNG
    dsl.PNG
    33 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Hocam bunu bilmiyorum nasıl nereden öğrenebilirim?

Modemi değiştirmem mi gerekiyor bu sorunun çözümü için bende anlamadım.

Tamamdır buldum şimdi anormal bir durum var mı değerlerde
Hocam hat değerleriniz pek iç açıcı değil, ilk tavsiyem iç tesisatınızı kontrol ettirmeniz olurdu ancak yapmışsınız anladığım kadarıyla. En sağlıklısı bina girişinden dairenize kadar Cat6 çekmek olur imkan varsa. Ama zorunlu değil tabii ki. Eğer iç tesisatta sorun yoksa portunuzda da sıkıntı olabilir. MH ile görüşüp ısrar edin, gerekirse port değişikliği talep edin ve iç tesisatınızı kontrol ettirdiğinizi belirtin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı