Superonline 50 MBps Yavaş İndirme Hızı

Katılım
26 Şubat 2013
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 yıldır 50 MBps indirme hızına imkan tanıyan bir paket kullanıyorum. Geçen aya kadar indirme hızımda bir anormallik yoktu 6 veya 7 MBps ile indirme yapabiliyordum. Şu an bu hız 100-500 KBps arası değişiyor. Hız testlerinde yine her değer pakete göre normal değerlerde. Neden bu böyle oldu? Yardımcı olabilecek var mı?:cry::cry::cry:
 
Aynen bı sorun bende de var. 16 mbps adsl internet paketim var hız testinde 13,5 mbps çıkıyor. Fakat google playde saniyede 100kb indiriyor.
Youtube'da donaklama oluyor. Fizyden müzik dinlesem takılıyor. Superpnline sorunu çözemiyor. Galiba bı sorun Türkiye genelinde inşallah en kısa zamanda diüzelir. Bir bilgisi olan lütfen yardımda bulunsun...
 
Hele şükür şuan superonline'ı tekrar aradım. Kota hız çalışmaları yapılıyormuş. Bu çalışma Mart'ın 1inde başlayıp sonuna kadar sürecekmiş. Türkiye genelinde bu sorun varmış. Gece 12 den sonra düzelip akşam 5 te tekrar başlayacakmış. Bu döngü bu ay boyunca devam edecekmiş. Bilginize...
 
@endless060 emin misin? Ben de 25MBps ADSL kullanıyorum. 3-4 aydır saniyede 4-5 MB indiriyodu. Google play'de son 1 haftadır benimki de akşam 4'ten sonra falan Google Play'dan bir şey indiremez oldum. Telden, PC'den o kadar anormal değil ama bir yavaşlık var. Eğer öyleyse arıza kaydı vermeyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Superonline'nın bana söylediği bu. İstersen bir de sen sor. Sorarsanız cevabı bize de söyleyin lütfen.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şuan saat 2 de deniyorum sadece google playde rastladım bu superonline ve google play arasındaki iletişim probleminden olabilir.
 
Aynen bu bende de var. Bir ara kesinti oldu (o sıra AKK'deydim) çevrim içi oyunumda dereceli girerken internet gitti baya uğraştım düzeldi falan. Sonra internet 13 Mbps oldu yani AKK'siz değerine geldi. 1-2 gün böyle devam ettim sonra 3 Mbps yine düştü. Şimdi saat 4:10 Youtube statlarında AKK'siz yani 13 Mbps değerini görüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı