Superonline ADSL Rezaleti

Şimdi telefon geldi, bina girişine kadar sorun yok iç tesisat vs. klasik bant kaydı.
Tekrar aramadan önce, modem değiştirip deneyeceğim.
Ama modemden olduğunu sanmıyorum. Dediğim gibi, iki ekip tarafından da kontrol edildi.

İnternet bağlantım geldi. Hat değerlerimin kötü olduğu söylendi ki bu bana internetimde kopmalar olduğu zaman da söylendi. Bu yüzden hızımı düşürdüler, düşürmüşler. Dediğim gibi, türk telekom ekipleri gerekli işlemleri yapmıyorlar.
Iç tesisatımda bir sorun yok. Superonline ekipleri kendisi kontrol etti.

Eski haline getirince internete bağlanmıyor.
evine gelen kabloda oksitlenme olmuş olabilir port sıkıntılı olabilir bende de öyle sorun olmustu ilk yıl 16nın hepsini alıyordum fakat 2nci yılıma geçtiğimde kablo su almış nasıl olduysa sürekli kopma meydana geliyordu aradım hızımı 8 e sabitleyince geçiyordu fakat oda yavaş geliyordu sürekli indirme yaptığım için sonra ekipler gelip kabloyu değiştirince sorun çözüldü eğer ekipler gelmiyor ise kabloyu kendin alıp taktırabilirsin pahalı birsey değil :)

Sorunum altyapı ile alakalı sanırım. İç tesisat ve modemim defalarca kontrol edildi.
İç tesisat için 3 kere superonline ekibi geldi. Sorun yok denildi.
İlginç olan, ilk 3 ay nasıl 14Mbps alıyordum?

Sorunum altyapı ile alakalı sanırım. İç tesisat ve modemim defalarca kontrol edildi.
İç tesisat için 3 kere superonline ekibi geldi. Sorun yok denildi.
İlginç olan, ilk 3 ay nasıl 14Mbps alıyordum?
alt yapıda olsa ılk basta da alamazdın bence o hızı sonradan bişi oldu bence kabloyu değiştirmelerini iste bence

ADSL internetler bildiğim kadarıyla Maks: 1 MBPS hız verebiliyor.
VDSL hatta geçin.

24Mbps'e kadar destekliyor.
Benim dairem 16mbps'e kadar destekliyordu. Aldım 14mbps ile 3 ay kullandım.
Sonra hızım 3 mbps e düştü.
Apartmanda 9 daire var ve interneti sadece 3 kişi kullanıyor. Yan dairem ve ben Superonline, diğeri Vodafone.
Son olarak tekrar aradım. Altyapı sorunu olduğu, bunun için ankastre kutusunun ve altyapının incelenmesi için detaylı bir arıza kaydı açıldı. Umarım TT ekibinde görevli arkadaşlar, zahmet edip gelebilirler.
24Mbps'e kadar destekliyor.
Benim dairem 16mbps'e kadar destekliyordu. Aldım 14mbps ile 3 ay kullandım.
Sonra hızım 3 mbps e düştü.
Apartmanda 9 daire var ve interneti sadece 3 kişi kullanıyor. Yan dairem ve ben Superonline, diğeri Vodafone.
Son olarak tekrar aradım. Altyapı sorunu olduğu, bunun için ankastre kutusunun ve altyapının incelenmesi için detaylı bir arıza kaydı açıldı. Umarım TT ekibinde görevli arkadaşlar, zahmet edip gelebilirler.

Kimse gelmedi, ama bana superonline'dan klasik bant kaydı ile arama geldi. Tekrar aradım ve tekrar arıza kaydı açtırdım. Kısır döngü tekrar başlıyor...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı