Superonline ADSL Rezaleti

100 kere diyoruz Superonline Fiber şirketi. ADSL hizmeti iyi değil rezalet.
5 senedir Fiber Net kullanıyorum Turkcell ile.
TV+ diye bir TV kutusu var. Arıza yapıyormuş eski kutuları. Kayıt oluşturduk 2 saat sonra gelip değiştirdiler kutuyu. İnternet ile ilgili sıkıntı mı oldu? Arıyorsun 5 dakika sürüyor en fazla.
Dediklerim Fibernet için geçerli.
ADSL için TurkNet'ten başka çare yok.

Bilseydim Superonline'a bulaşmazdım zaten. Son pişmanlık fayda etmiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20180831-125254.jpg
    Screenshot_20180831-125254.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 85
Max 3 MBPS destekliyor altyapın. Hat zayıflaması çok kötü değil iç tesisat sorunu gibi geldi bana.
@Cleante
Bu tarz sorunların birden fazla nedeni var. Modemden kaynaklandığını gördük, iç tesisattan kaynaklandığını gördük, ankastreden kaynaklandığını gördük. Özellikle bu sorun port kaynaklı olur ama Superonline'de bu sorunun modem kaynaklı olduğunu bir çok arkadaştan gördüm. Özellikle @Pitbull arkadaşımızın sorununu modemden kaynaklı olarak çözdük.

Superonline ekipleri ve TT ekipleri, modemi ve iç tesisatı kontrol ettiler. Sorun olmadığını söylediler.
TT'dan gelen arkadaş sokaktaki kutuda sorun olduğunu söyledi. Ona dokunmadan gittiler. Birkaç saat sonra Superonline'dan arızanın çözüldüğüyle ilgili telefon geldi, onaylamadım. İncelenecekmiş bakalım ne çıkacak.
Ankastre kutusundaki portumu değiştirmişler, yan daireninkine takmışlar. Onunkini yapıp benimkini bozuyorlar, ben de not bıraktım.

Sonuç olarak, şuan hızım 2mbps ve uzun süreli kesintiler yaşıyorum.

Superonline ekipleri ve TT ekipleri, modemi ve iç tesisatı kontrol ettiler. Sorun olmadığını söylediler.
TT'dan gelen arkadaş sokaktaki kutuda sorun olduğunu söyledi. Ona dokunmadan gittiler. Birkaç saat sonra Superonline'dan arızanın çözüldüğüyle ilgili telefon geldi, onaylamadım. İncelenecekmiş bakalım ne çıkacak.
Ankastre kutusundaki portumu değiştirmişler, yan daireninkine takmışlar. Onunkini yapıp benimkini bozuyorlar, ben de not bıraktım.

Sonuç olarak, şuan hızım 2mbps ve uzun süreli kesintiler yaşıyorum.
Size gelen hatta bir şey yoksa sizden 50₺ ücret talep ediyorlar. Bu ücreti faturaya yansıtabilirler. Komşudan veya sözünüzün geçtiği birinden modem alıp 5 dk test edin bu sorunlar genelde modemden çıkıyor. Ben aynı sorunu yaşadım 1 ay boyunca mağdur oldum. Kullanmadığım internetin parasını ödedim. Modem kaynaklı bir sorun varsa size yeni modem getirecekler eskisini alacaklar. Sözleşme bitene kadar bu modemi kullanacaksınız. Sözleşme bitince modemi iade edeceksiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı