Superonline altyapı çalışmasından sonra Türk Telekom internet yavaşladı

faruk520

Decapat
Superonline 30-31 Ağustos'ta sokağıma fiber kablo döşedi, bu süreçte elektrikleri tüm gün kestiler. 1. gün sonunda elektrikler geldikten sonra internetim normal çalıştı. 2. günde çalışmaları bitirip elektrikleri verdikten sonra internetimde anormal bir düşüş oldu. Ben Türk Telekom kullanıyorum, bu altyapı beni alakadar etmiyor ama çalışmanın sonunda internetim normalde 70-75 Mbps hız verirken şimdi 1 Mbps'i geçemiyor, sürekli kopuyor. Ara ara da "hatalı port servisi" uyarısı alıyorum.

Bunun sebebi nedir?
Superonline benim portumu mu değiştirdi? Bir sabotaj durumu mu var?

Dosya Ekleri

• 48d3c382-caef-40d3-b181-acd76b427048.jpg
    48d3c382-caef-40d3-b181-acd76b427048.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir şey yapıyorlar ki? Böyle müşteri çekeceklerini mi düşünüyorlar? Az biraz kafa yorunca buna sebebiyet verenin altyapıyı döşeyenler olduğu ortaya çıkıyor. Etik, suç, hukuk geçtim böyle müşteri çekmekten ziyade markaya karşı nefret oluşturuyorlar. Nasıl bir kötülük, rezilliktir bu ya kendi kötü rekabetleri yüzünden zaten düzgün hizmet veremezken bir de başka aboneliği olanı mağdur ediyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden böyle bir şey yapıyorlar ki? Böyle müşteri çekeceklerini mi düşünüyorlar? Az biraz kafa yorunca buna sebebiyet verenin altyapıyı döşeyenler olduğu ortaya çıkıyor. Etik, suç, hukuk geçtim böyle müşteri çekmekten ziyade markaya karşı nefret oluşturuyorlar. Nasıl bir kötülük, rezilliktir bu ya kendi kötü rekabetleri yüzünden zaten düzgün hizmet veremezken bir de başka aboneliği olanı mağdur ediyorlar.
Müşteri çekmek yada toplamak değil. Kendileri açısından gerekeni yapmışlar. Kendi çalışmaları sırasında diğer operatörün hızı düşmüş düşmemiş umurlarında olmaz. Diğer operatör arıza var ise gelip ilgilenecek. Eğer onlarda gelip Superonlineninkini bozarsa, Süperonline gelip arızasını giderecek. Müşteri çekmekle alakası yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı