SuperOnline DSL sabitlenme sorunu

yunustok1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar 13 mayısta superonline ile yeni sözleşme yaptım. ADSL'den VDSL'e geçtim yeni modem getirdiler. Modemi taktık internet bir daha gelmedi. Yaklaşık 22 23 gün oldu DSL sabitlenmiyor. Yanıp sönüyor evdeki kabloları yeniledim 2 kere modem değiştirdim, Türk telekom'dan aşağıdaki kutuyu kontrole geldiler gene çözülmedi. Sözleşmeyide iptal etmiyor 714 TL ücret istiyolar ve en az 10 15 gün daha beklememi istiyorlar. Bi çözüm önerisi olan var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun komşumun başına gelmişti ve kendi imkanlarımız ile çözmüştük. Nasıl yaptığımızı anlatıyorum; Modem arayüzüde girip fabrika ayarlarına geri dön dedik ve düzeldi ha sakına reset anlama reset tuşu değil direk modem arayüzünden fabrika ayarlarına geri döneceksin.

Bu kadar süre internet olmayınca tahatüt fes edilmiyormu ya bu nasıl iş bana sol 20 gün internet vermeyecek bende abone kalacagım ona.

Anladığım kadarıyla seni yeni porta aktarmamışlar. Bizim bu taraflarada Fiber çekiyorlar geçen cuma modem VDSL2'ye geçmişti 2-3 gün giremedim en sonunda Telekom yetkilisi portumu düzeltti tekrar ADSL'e geçtim. Superonline'ı arayıp portunuzu kontrol ettirin derim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı