Superonline fiber ile neden TV+ kullanılmaz?

Superonline sadece kendi fiber altyapısı üzerinden TV+ hizmeti veriyor. Anlaşmalı operatör altyapısından internet alabilseniz bile TV+ alamıyorsunuz bu yüzden.

Ben çalışırken böyleydi, bu bilgilerin hala güncel olduğunu kabul ederek yazıyorum 😁
Bildiğim kadarıyla süperonline kendi altyapısı olmayınca fiber hizmet vermiyor. Telekom un fiber altyapısını kullanmıyor diye biliyorum hocam. Yani fiber varsa direkt süperonlinenin kendi altyapısı olabilir.
 
Ben çalışırken Vodafone altyapısından fiber satışı vardı ama TT üzerinden yapılamıyordu. Eğer sonradan bir değişiklik olmadıysa durum böyle.
 
İşin ilginci fiber altyapı olup en fazla 8Mbps vermeleri. Bizde de Turkcell fiber var 100Mbps kullanabiliyoruz, TV+ da var.

Çok garip bende fiber 25 Mbps ile TV+ kullanıyorum

200 Mbit Fiber + TV+ kullanıyorum sorunsuz.

Arkadaşlar merhaba yarın TV+ ve 100Mbps fiber kurulumuna gelecekler. TV+ nasıldır memnun musunuz? Ek dizi ve film içerikleri mevcut mu? Ve sansür durumu nasıl? Tivibu rezalleti sansür konusunda hepsi böyle mi?
 
Dün Superonline fiber müşteri hizmetlerini aradık. Mahallemizde fiber altyapısı olduğunu söylediler. Biz de TV Plus ile birlikte fiber hizmetinin fiyatını sorduk. Onlar ise fiber ile TV Plus hizmetini veremiyoruz. Sadece kablo internet ile verebiliyorlarmış bölgemizde. Kablo internet ise 8Mbps'ymiş. Neden TV Plus hizmeti alamıyoruz bilgili varsa anlatabilir mi? Bu arada altyapı Vodafone fiber ama sanırım anlaşmalı oldukları için hizmet verebiliyorlarmış.

Taşeron eleman saçmalamış Superonline FTTH ile TV+ kullanıyorum 20Mbps ile başladı şimdi 50Mbps.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı