Superonline fiber var ama yok gözüküyor

Yer
psk. svş. uzm.
Arkadaşlar amcamın sokağında Superonline F/O kapağını gördüm. Müşteri hizmetlerini arıyorum, xxx ilçesinde fiber altyapınız var mı diyorum, hayır o bölgemizde hizmetimiz henüz yok diyor. Ee F/O kapağını gördüm diyorum, sistemimizde xxx ilçesinde fiber hizmeti gözükmüyor diyor. Bizim ilçede Turkcell'in müdürlüğü bile yok kim çekmiş olabilir? Çok tuhaf bir olay :) Altyapı sorgulaması yapıyorum hakikaten gözükmüyor.

download.jpg

Not: Görsel temsilidir.

Arkadaşlar amcamın sokağında Superonline F/O kapağını gördüm. Müşteri hizmetlerini arıyorum, XXX ilçesinde fiber altyapınız var mı diyorum, hayır o bölgemizde hizmetimiz henüz yok diyor. Ee F/O kapağını gördüm diyorum, sistemimizde XXX ilçesinde fiber hizmeti gözükmüyor diyor. Bizim ilçede Turkcell'in müdürlüğü bile yok kim çekmiş olabilir? Çok tuhaf bir olay :) Altyapı sorgulaması yapıyorum hakikaten gözükmüyor.

Eki Görüntüle 813540

Not: Görsel temsilidir.

Bu konu şaka olmalı.

Peki öyleyse bu konu?
Hocam o Türk Telekom. Evet TT'nin müdürlüğü var fakat Superonline fiberi kim çekiyor bilmiyorum. TT sözleşmeli olarak çekmiş olabilir. Fakat işin garip yanı ilçede fiber hizmetinin yok denilmesi.
Bu konu şaka olmalı.
Maalesef değil hocam. 2 gün önce amcama misafirliğe gittik, sigara içmeye sokağa çıkmıştım o an gördüm kaldırımın tam ortasında.

Bir yerden fiber geçmesi orada altyapı olacağı anlamına gelmiyor çünkü altyapı diyebilmemiz için binaya girmesi lazım.

Tüm dünyada bu şekilde yürüyor. Fiber geçmeyen sokak/cadde kalmadı zaten.
Doğrudur hocam fakat bizim ilçemizde Superonline fiber yok diye biliyordum ben de zaten şaşırdığım için müşteri hizmetlerini aradım. İlçede sadece TT'nin altyapısı var ne Kablonet, ne Vodafone fiber, ne TurkNet Gigafiber hiçbiri yok. Mahalleye neredeyse her hafta giderim yani bu sıralar kazı çalışması görmedim. Zaten kapak biraz eski görünümdeydi. Superonlinenin altyapı tüneli olan yerde neden hizmet yok deniliyor ona şaşırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı