Superonline hangi modem daha iyi?

Hopefollow

Picopat
Katılım
6 Mart 2021
Mesajlar
86
Merhaba arkadaşlar buradaki fiber modemlerden en iyisi hangisidir? Superonline fiber kullanan arkadaşlar hangi modemi kullanıyorsunuz?

 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hg 255s tercih etme. Çekmiyor ve wifi hızı da sıkıntılı. Bundan geldi iki kere bize. 253s daha iyi diyorlardı internette.
 
Kesinlikle katılıyorum. 1 kez değiştirildi lakin Wi-Fi performansı sıfır.
Çok saçmaladığı dönemler oluyor. Şu anda 2.4 ve 5 GHz bantları arasında manuel olarak geçiş yapıyorum sürekli. Tek amacım ise yanıt vermeyen modem bağlantısını düzeltmek. Bir bağlantı en yüksek sinyal kalitesinde ve çok kısa mesafede sağlandığı halde bu kadar kötü olamaz. Normal şartlarda mümkün değil ama bu çöp modemle her şey yaşanıyor. Kısmen uzak olan noktalarda sunduğu performansa hiç değinmiyorum bile. Onun sonu kötü biter, ağır kaydırırım. :D
 
Çok saçmaladığı dönemler oluyor. Şu anda 2.4 ve 5 GHz bantları arasında manuel olarak geçiş yapıyorum sürekli. Tek amacım ise yanıt vermeyen modem bağlantısını düzeltmek. Bir bağlantı en yüksek sinyal kalitesinde ve çok kısa mesafede sağlandığı halde bu kadar kötü olamaz. Normal şartlarda mümkün değil ama bu çöp modemle her şey yaşanıyor.

Hocam küçük bir odadayım ve modem benim odamda. WhatsApp sesli konuşmada kapıdan çıkar çıkmaz bağlantı kesiliyor daha ne diyeyim ki.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı