Test ettim 73 Mbps çıktı çok şaşırdım. Çünkü SuperOnline bana 14 Mbps destekliyor demişti. Ayrıca şu anki internetim çok yavaş.
Bu attığım linkteki adres ve gösterdiği değerler %100 doğru hocam. Sözleşmeniz vs yok ise NetSpeed'e geçmenizi öneririm.
Test ettim 73 Mbps çıktı çok şaşırdım. Çünkü SuperOnline bana 14 Mbps destekliyor demişti. Ayrıca şu anki internetim çok yavaş.
Bana max 14Mbps diyor ama 25 alıyorumBu attığım linkteki adres ve gösterdiği değerler %100 doğru hocam. Sözleşmeniz vs yok ise NetSpeed'e geçmenizi öneririm.
ilginçtir ki max 50mb hız alınıyomuş ama superonline yetkilisi bana en fazla 8mb verebiliyoruz dediAlt yapının desteklediği hıza buradan bakabilirsin Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın
Benim önerim ise NetSpeed'e geçmeniz.
siz hangi interneti kullanıyorsunuz 16mb tan 75 eNeredeyse her İSS farklı bir şey söylüyor. Sen en iyisi hepsini ara bir sor adresini vererek baksınlar. Hatta 8, 16 veririz derlerse bile gelsin kursunlar ondan sonra daha iyi bir görüş sağlanır ve yükseltmek mümkün olursa hemen yükseltebilirsin. Ben mesela 16 Mbps ile başladım önce sonra 35, en sonunda 75 oldu. Hat değerlerin de önemli tabii.
Bağcılar kanka, bence gayet normal adamlar altyapı döşemek için gelmeye korkuyorlardır. ( Gerçi bağcılar öyle bir yer değil ama olsun. )İstanbul'un neresinde yaşıyorsunuz hocam 10 Mbps kötü gerçekten..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.