Superonline Huawei modemde sürekli internet bağlantısı kopuyor

m.okan

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG B650M-PLUS
RYZEN 5 7500F
INTEL ARC A750
Meslek
Eczacı

Sürekli bağlantı kopup geri geliyor yarım saat 1 saat sonra tekrar kopuyor geri geliyor. Kablo yeni, modem Superonline Wi-Fi 6 Huawei modem-routeri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu aynı ISP ve aynı modemle yaşamaktaydım. Sorun bilgisayar ve telefon kaynaklı değildi sorun verdikleri modem kaynaklıydı modem arada bir sürekli hatta sorun olmamasına rağmen interneti cihazlardan koparmaktaydı. Her türlü çözümü denedim kaç kere Superonline müşteri hizmetlerini aradım bana sürekli yaptıkları şey modemi resetlemek veya yeniden başlatmak oldu kendilerinin sisteminde internetinizin hattan kopup kopmadığı gözüküyor eğer internetinizde gerçekten hatta kopma yaşıyorsanız size ücretsiz destek ekip yönlendirebiliyorlar. Aksi halde siz illa ekip isterseniz size ücret karşılığında ekip gönderimi yapabiliyorlar. Sorun sizin cihazlarda değil ise ya hattınızdadır ya da modeminizdedir eğer modeminizdeyse ben çözümü ekstra olarak ASUS'un ROG Router'ini alarak diğer kendilerinin verdiği modemi sadece Router'a internet aktarma görevini vererek bir nebze çözebildim. Verdikleri modemde arayüzünde neredeyse her bölümü kilitlemişler ve o bölümlere giremiyorsunuz bu yüzden de yazılım ve donanım bilgilerine erişmeniz imkansız oluyor. Size önerim müşteri hizmetlerini arayın sorununuzu bildirin eğer hattınızdan kaynaklı ise çözüm sağlarlar fakat kendi sistemlerinden göremedikleri modem kaynaklı kopmalarınız var ise maalesef kendileri modem resetletmekten başka bir bildikleri yok. Belki aynı sorunu yaşıyoruz diye size bunları yazma gereksinimi duydum umarım yardımcı olabilmişimdir.

Genel bilgi olarak çok faydalı yazın, teşekkür ederim.

Uzun zamandı böyle bir sorun görmedim kendi internetimde. Şu son 3 4 haftadır oluyor. Bakalım dediklerini deneyeceğim.

Genel bilgi olarak çok faydalı yazın, teşekkür ederim.

Uzun zamandı böyle bir sorun görmedim kendi internetimde. Şu son 3 4 haftadır oluyor. Bakalım dediklerini deneyeceğim.

Rica ediyorum, umarım durum sizde daha farklı olur ve ücretsiz destek gönderirler.
Gerçekten Superonline tercih edilecek bir ISP değilmiş bu sorunumda bunu anlamış oldum bir sonraki taahhüt sonunda bırakıp başka ISP'lere geçmeyi planlıyorum. En ufak bir kullanıcı taraflı sorunla alakalı müşteri hizmetleri ve satış sonrası destekleri neredeyse sıfır diyebilirim. Bu olaydan önce de hattan kaynaklı hız problemi tespit edip kendiler ücretsiz servis hizmeti sağlamışlardı fakat gelen servis elinde basit bir dizüstü bilgisayarı ve bildiğimiz RJ45 uca sahip internet kablosunu modemin kablolu çıkışının birisine taktılar Speedtest sitesine girip hız testi yaptılar her şey normal çıkınca da bizi fırçalar gibi neden destek talebinde bulundunuz? Tarzında konuşma yapıp gittiler açıkçası ücretli olarak aldığımı hizmette bu durumların yaşanması tamamen ISP'nin kalitesiz hizmetinin sonucudur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…